banner564

Dünya starı Alsancak’ta

Merit Crystal Cove’da sahne alan ünlü sanatçı Dany Brilant, “Kıbrıs’ta şarkı söylemekten mutluluk duyuyorum” dedi

Dünya starı Alsancak’ta
banner598

Çağrı PEKÖZ

Dünyaca ünlü Tunus asıllı sanatçı Dany Brilant, geçen hafta Girne Alsancak bölgesinde faaliyet gösteren Merit Crystal Cove Hotel & Casino’da sahne aldı. Ünlü sanatçı sahneye çıkmadan önce menajeri Erkan Özerman ve Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantı öncesinde konuşan menajer Erkan Özerman, “Kıbrıs’ta enternasyonel bir şeyler yapmak istediğimde ilk tercihim Merit Oteller Grubu oluyor. Danny Brillant, şuan Fransa’da bir numara. Merit Crystal Cove gibi bir numara otele de bir numaralı sanatçılar yakışır” dedi.

“Kıbrıs’ta, Fransızca şarkı söylemek beni mutlu ediyor”

Ünlü sanatçı Dany Brilant ise konuşmasında, “Öncelikle Kıbrıs’ta Fransızca şarkı söylemekten mutluluk duyuyorum, çünkü buradaki insanlar Fransızca şarkıları dinlemeyi seviyorlar. Buraya gelen tüm yabancı sanatçılar şarkılarını İngilizce okuyor, tabiki benim programım İngilizce ve Fransızca fakat bugün daha çok Fransızcayı tercih edeceğim; çünkü dediğim gibi burda Fransızca şarkı söylemek beni mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Ajda Pekkan hayranı

“Ajda Pekkan daha önce sizin bir konserinizde misafir olmuş ve beraber sahne almıştınız. O gece neler oldu” şeklindeki soruya ise ünü sanatçı, “X şarkı, benim için çok özel bir şarkı. Benim doğuş şarkım x şarkısıdır. Bu şarkıyı Ajda Pekkan’da çok güzel okuyor; benim için Türkiye’nin Dalida’sı Ajda Pekkan’dır. O akşam sahneden inip bu güzel şarkıyı onunla dans ederek okudum. Ayrıca o akşam “Biz Enrico Macias ve Ajda Pekkan dinleyerek büyüdük. Biz onların şarkılarını ezbere biliriz, demiştim” sözleriyle cevap verdi.

“Özerman bizim sanat elçimizdir”

Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar da basın toplantısında, “Dany Brillant’ın burda olmasını aslında sevgili Özerman’a borçluyuz. O bizim sanat elçimiz; insanlar büyükelçi olur, bakan olur fakat sanat elçisi çok zor olunur. Erkan, Merit Grubu’nun sanat elçisidir” dedi.

Dany Brilant ile geçmişte ortak projelerde çalıştıklarını dile getiren Arar; “Sevgili Dany Brillant ile biz, BRT kanalı için bir program yapmıştık ve bu programda ilk defa hayatının tüm safhalarını anlatmıştı. Biz de Dany’nin gençliğine ait birçok konuyu o programda dile getirmiştik. Bu program çok ilgi uyandırmıştı. Bugün ikinci defa, bir çok baskıya, birçok sıkıntıya rağmen bu akşam Dany’nin aramızda olması bizim için çok büyük bir mutluluk. Umarım Dany Brillant’ı Kıbrıs ve Türkiye’deki sevenleri ile sık sık buluşturmak arzusundayız” diyerek Kıbrıs ve Türkiye’deki Dany Brilant hayranlarına müjdeli bir haber verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2014, 02:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473