banner564

Güzelyurt cıvıl cıvıldı

Portakal Festivali kapsamında gerçekleşen Çocuk Şenliği, yoğun ilgi gördü

Güzelyurt cıvıl cıvıldı
banner598
Güzelyurt’ta bu yıl 38’incisi düzenlenen Portakal Festivali kapsamında önceki gün akşam gerçekleşen Çocuk Şenliği renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.
Çocukların doyasıya eğlendiği etkinlikte; Mantar Cüceler, Şeker Dükkanı, ilizyon ve akrobasi gösterileri beğeni topladı. 
Sınırsız eğlencenin yer aldığı şenlikte ücretsiz yiyecek ve oyun stantlarından yararlanan çocuklar gönüllerince eğlendi. 
Alan içerisinde kurulan yüz boyama stantlarında yüzlerini boyayan minkler, renkli görüntülere sahne oldu. 
Sponsorluğunu Polemidhia Ticaret ve Momin Oto Elektrik’in yaptığı şenlikte çocuklara yönelik birçok etkinlik yer aldı.
Festival Parkı’nda gerçekleşen Şenlik çocukların akınına uğradı. Festival Parkı’nı dolduran çocuklar tüm stantlarda ücretsiz yararlandı. Güzelyurt Belediyesi tarafından çocuklara çeşitli hediyeler verildi. 


İlizyon ve akrobasi gösterileri çok beğenildi
Andaç Tiyatrosu ile Yetenek Sizsiniz yarışmasında ünlenen Enver Ertaş ilizyon gösterileriyle çocukları eğlendirdi. Küçük büyük herkesin ilgi odağı olduğu gösteriler merakla izlendi. Rus akrobatlarda çocuklar için muhteşem bir gösteri sundu. Dakikalarca sahnede kalan akrobatlara çocuklarda eşlik etti. 


Portakal maskotlarının yavrusu oldu
Güzelyurt Portakal Festival’nin simgesi ve çocukların gözdesi portakal maskotlarının bir de yavruları oldu. Yavru maskotun adı izleyenler tarafından “Yumurcak” olarak seçildi.  

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2015, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474