banner564

Hepsi birer fahri elçi

GAÜ yaz okullarına katılan uluslararası öğrenciler ülkelerine döndü

Hepsi birer fahri elçi
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren GAÜ Yaz Okulları çeşitli sertifika törenleriyle sona erdi. 
Amerikan Koleji GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs’te yoğun geçen İngilizce, bilgisayar, fen-doğa deneyleri, yetenek-defile gösterileri, seramik, dans, ve yüzme dersleri yanında KKTC’nin doğal güzellikleri ve tarihsel zenginliklerini düzenlenen kültür gezileri ile görme fırsatı yakalayan konuk öğrenciler ayrıca yaz ayları boyunca ada genelinde düzenlenen çeşitli yörelere özgü festivallere de katılarak Kıbrıs Türk kültürü ve mutfağını da yakından tanıdılar.
Konuyla ilgili Amerikan Koleji Uluslararası Yaz Okulları Direktörü Celal SAKKA yapıttığı açıklamada GAÜ Uluslararası Yaz Okuluna çeşitli ülkelerden 400’ün üzerinde öğrencinin katıldığını ve yaz okulu boyunca yoğun teorik eğitimler yanında çeşitli kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler ile yaz okulunun sona erdiğinin belirterek GAÜ Uluslararası yaz okuluna katılan yabancı öğrencilerin düzenlenen çeşitli törenlerle sertifikalarını alarak ülkelerine Kıbrıs sevdalısı olarak döndüklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 09:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mevzu
Mevzu - 9 ay Önce

Siz klavyedeki tuşlarla tasarlanmasa da bir konu, yazı durduk yere çıkarabilirsiniz. dolusunuz yani. heran taşmaya hazır her konu da her şey yazabilirsiniz. herhalde usta yazar, edebiyatçı bu olsa. baksanıza işte bu yazı, bana kalırsa demiyorum çünkü itiraf var, öyle bir yazı. yazılarınızda bunun benzerlerine rastlayabiliriz. hesapsız, kitapsız anlam yüklü yazılar. yanılıyor muyum?

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473