banner564

Hepsi çok başarılıydı

Kır Çiçekleri Anaokulu ve Etüd Merkezi’nin çocukları 23 Nisan etkinliğinde ailelerine gurur dolu dakikalar yaşattı

Hepsi çok başarılıydı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde dün sabah Gazimağusa Dr Fazıl Küçük Satadyumu’nda yapılması planlanan 23 Nisan etkinlikleri hava muhalefeti nedeni ile ertelendi.
Ancak bazı özel okul ve kreşler kapalı spor salonlarında düzenledikleri etkinlikler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutladı.
Gazimağusa’da bulunan Kır Çiçekleri Anaokulu ve Etüd Merkezi dün öğleden sonra Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Merkezin’de bu çerçevede 23 Nisan etkinliği düzenledi. 
Etkinlik çerçevesinde minikler şiirler okudu ve dans gösterileri yaptı. Küçük yaşlarına rağmen sahnede gösterdikleri performansları oldukça beğeni toplayan minikler ailelerine de gururlu dakikalar yaşattı.

Her yıl daha iyisini yapıyoruz
Diyalog’a kısa bir açıklama yapan Kır Çiçekleri Anaokulu ve Etüd Merkezi’nin direktörü Derya Karaca, her yıl düzenli olarak  23 Nisan etkinliği düzenlediklerini ve bu etkinliklerin her geçen yıl daha da kaliteli duruma geldiğini söyledi. Bu günü çocuklara armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ile andıklarını ifade eden Karaca, ailelere de katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474