banner564

İçerisinde aşk vardı

Girne’den sonra Lefkoşa’da düzenlenen Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı’nı binlerce çift ziyaret etti

İçerisinde aşk vardı
banner598
HABERİN GALERİSİ
İçerisinde aşk vardı

İçerisinde aşk vardı

Unifex Fuarcılık Organizasyon Ltd. tarafından 15-18 Ocak arasında düzenlenen Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı yoğun ilgi gördü.
Ümit Erhan’ın açılışını yaptığı, "İçinde Aşk Olan Fuar" beşinci kez düğün sektörüne damgasına vurdu. 70 Firma'nın yer aldığı fuar binlerce çift tarafından ziyaret edildi.
Kıbrıs'ın tek evlilik ve düğün hazırlıkları fuarı olan Wedding Cyprus 2015,  evlilik sektöründe faaliyet gösteren birçok firmayı bir araya getirerek, evlenecek çiftlere rehberlik ederek kolaylık sağladı. 
3500 m2 kapalı alan üzerinde gerçekleşen fuarda evlilik hazırlığı yapan çiftler; Gelinlik ve Abiye, Damatlık, Düğün Mekânları, Davet Organizasyon Firmaları, Davetiye, Nikâh Şekeri, Pasta, Takı-Pırlanta, Güzellik Merkezleri, Fotoğraf Hizmetleri, Ses - Işık, Müzik, Havai Fişek, Araç Kiralama, Kuaförler, Mobilya ve Ev Aksesuarları kadar birçok farklı alanda, tüm ihtiyaçlarına bu fuarda ulaşma şansı buldu.
Fuar boyunca gelinlik, damatlık defileler düzenlendi, Ayrıca fuar boyunca ziyaretçilere Düğün Hazırlıkları Rehberi ve ücretsiz çekiliş bileti dağıtıldı. Çeklişi sonuçları www.ayvayiyedik.com’dan takip ediliebilecek.
Fuarda Yarim Gelinlik, Nuran Gelinlik ve Çiğdem Gelinlik defileleri gerçekleşti.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2015, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474