banner564

Karne hediyesi

Gazimağusa Belediyesi, yarı yıl tatilinde olan öğrencilere özel şenlik düzenledi

Karne hediyesi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa Namık Kemal Meydanı’nda dün yarıyıl tatilinde olan öğrenciler için, Şubat tatili şöleni düzenlendi. 
Gazimağusa Belediyesi tarafından “Karneni aldın, eğlence dolu bir şölene var mısın?” sloganı ile düzenlenen etkinlikte öğrenciler eğlenceli müzikler eşliğinde oyunlar oynayarak tatilin keyfini çıkardı.
Çeşitli yiyecek standlarının da kurulduğu etkinlikte, Erkan Obüs ile Kaan Obüs’ün gösterisinde eğlenen minikler, özellikle Enver Ertaş’ın komedi illüzyon gösterisinde keyifli dakikalar yaşadı. Leylek ayaklı adamlar ile çocukların eğlenceleri zirveye çıkarken, palyaço ve çizgi film kahramanlarının yüz boyaması yapması çocukların yoğun ilgisini çekti.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter basına yaptığı açıklamada, Çocuklara verdiğimiz değer doğrultusunda Şubat tatili şölenini belediye meclisi ile planladıklarını söyledi. 
Yarıyıl tatiline giren öğrencilerin yoğun ders ve sınav döneminden çıktıkları için keyifli tatil geçirmeleri için Gazimağusa Belediyesinin de katkısı ile öğrencilerin ikinci eğitim dönemine motivasyonlarının yükselmiş ve sağlıklı bir şekilde girmelerini hedeflediklerini söyledi. 
Başkan Arter, Bu şölenin Suriçi ve Namık Kemal Meydanın hareketlenmesi ve esnafa katkı sağlamasında önemli olduğunu söyledi. Öncelikli hedeflerinin çocukların Şubat tatilinin keyifli geçirmeleri ve motivasyon sağlamalarıdır vurgusunu yaptı. Çocuklara keyifli zamanlar geçirmelerini diledi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2017, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473