banner564

Kitabını imzaladı

Hasan Çakmak’a, Abu Dhabi’de ödül verildi

Kitabını imzaladı
banner598
Gazeteci-yazar Hasan Çakmak 3. baskısını yaptığı “Damlacıklar” isimli kitabının imza gecesi için gittiği Abu Dhabi’den ödülle döndü.
Emirates Writters Union ile Türkiye Direkler Arası Derneği’nin işbirliği ile organize edilen kültür buluşmaları etkinliğine davet edilen Hasan Çakmak, Emirates Writters Union tarafından ödüle layık görüldü.
Hasan Çakmak’a plaketi Emirates Writters Union koordinatörü Magie Hannan tarafından takdim edildi. Hannan yaptığı konuşmada Hasan Çakmak’ın çalışmalarını ve üretkenliğini yakından takip ettikleri ifade etti.
Çakmak’ın uluslararası alanda kendini ispatlamış bir yazar olduğunu belirterek, Çakmak’ın Türkçe haricinde İngilizce, Yunanca ve Almanca kitaplarının olmasında duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çakmak’ın yürüttüğü çalışma şuanda dünyanın çeşitli yerlerindeki yazarlara da örnek teşkil etmektedir şeklinde konuşan Hannan, “Hasan Çakmak’ı kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi. 
Plaket takdimi sırasında kısa bir konuşma yapan Hasan Çakmak, Kıbrıs kültürünü dünyaya taşımaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Organizasyonda Emirates Writters Union Başkanı Faisal Salah da hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2014, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473