banner564

Koltukları emanet ettiler

Lefkoşa, Girne, Gönyeli, Gazimağusa ve Değirmenlik belediyesi başkanları öğrencileri kabul etti

Koltukları emanet ettiler
banner598
Lefkoşa, Girne, Gönyeli, Gazimağusa ve Değirmenlik Belediye Başkanları, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” çerçevesinde bölge okullarından çocukları kabul etti. 
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, çocukları makamında ağırlayarak, Lefkoşa için sundukları önerileri dinledi ve LTB’nin işleyişi hakkında kısa bilgiler verdi.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla; Alsancak, British Nejat, Çatalköy, English School of Kyrenia, Karşıyaka, Lapta ve Şht Hasan Cafer ilkokullarından gelen çocukları kabul etti. 
Gönyeli İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli’yi ziyaret etti. Benli, çocuklara 23 Nisan nedeniyle küçük hediyeler de verdi. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şht. Polatpaşa ve Şht Zeki Salih ilkokulu öğrencileri Gazimağusa Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan İsmail Arter’i ile görüştü ve Belediye Başkanlık koltuğuna oturdu. 
Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, yarının büyükleri olacak bugünün çocuklarının kendilerini en iyi şekilde yetiştirmelerinin, okumalarının, çevreye ve insanlara karşı duyarlı olmalarının önemini vurguladı. 

Sadıkoğlu öğrencileri kabul etti
Öte yandan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Şht. İlker Karter İlkokulu, Boğaziçi İlkokulu ve İskele Maarif Anaokulu’ndan bir grup öğrenciyi makamında kabul etti.
İskele Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Başkan Sadıkoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamından görevini Şht. İlker Karter İlkokulu 5. Sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Süleyman Aral Bozkırlı ’ya devretti.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2016, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473