banner564

Kulakların pasını sildi

Pop müziğinin buğulu sesi, genç kızların sevgilisi Gökhan Tepe, Merit Crystal Bodrum Bar gecelerinde parladı

Kulakların  pasını sildi
banner598
Saim YILMAZ
Crystal Bodrum Bar Gecelerinin önceki günkü konuğu büyülü sesiyle dinleyenlerin kulaklarının pasının silen ve herkesi kendine hayran bırakan dev bir ses, Gökhan Tepe idi…
Merit Crystal Cove Hotel’in düzenlemiş olduğu “Crystal Bodrum Bar Geceleri” artık bir gelenek oldu. Crystal sahnesinin bu hafta parlayan yıldızı Gökhan Tepe’yi, yüzlerce hayranı yalnız bırakmadı. 
Daha önce birçok kez Gökhan Tepe sahnesi izlemiş olmama rağmen, “Crystal Bodrum Gecelerindeki sıcak sahne hepsinden farklıydı ve gerçekten görülmeye değerdi. 
Gittiği bütün şehirlerde, değişik ülkelerde hayranlarının nabzını tutmayı başaran başarılı sanatçı, sahnede hem kendi eğlendi hem de müzikseverleri eğlendirdi ve bir an olsun o kalabalık salonu oturtmadı. 

Kader’le konuklarını selamladı
Sportif giyinmeyi seven Gökhan Tepe, o gün yine çok özenmiş belli ki. Deri siyah bir pantolon üzerine spor siyah bir gömlek, önü deri parçalarla süslenmiş bir yelekle tamamlanmış ve aksesuar olarak da sade, siyah deri bir bileklik tercih etmişti ve oldukça da şıktı. 
Son zamanların en popüler şarkısı “Kader” ile sahnenin arkasından çıkageliyor ve saygıyla selamlıyor o geceki konuklarını.

Dostları onu yalnız bırakmadı
Gökhan Tepe’yi izlemeye gelenler arasında; Safiye Soyman, Faik Öztürk ve Gülay Kuriş de vardı. Bunun yanı sıra, Merit Crystal Cove Hotel Genel Müdürü Ercan Turhan, Merit Hotelleri Mali Koordinatörü Sertuğ Gülcan, Merit Hotelleri Genel Koordinatörü Aytekin Yayla, Merit Hotelleri İç Denetim Direktörü Yavuz Kutlu, Merit Crystal Cove Casino Genel Müdürü Murat Yılmaz da Gökhan Tepe’yi yalnız bırakmadılar.

Annem şarkısını, Safiye ve Faik çifti için seslendirdi 
Faik Öztürk için, “Bilmiyor ki, o sadece Safiye Hanım’ın  Faik’i değil, evlenen çiftlerin çeyizlerini yapan, o güzel yuvalarına destek olan, bunları candan, yürekten yapan bir insan” diyen Gökhan Tepe, kıymetli dostlarını selamlayarak sahneye almayı da ihmal etmedi. 
Gökhan Tepe, “bu muhteşem aileyi her zaman görmek nasip olmuyor” diyerek, çiftin beraber şarkı söylemesini istedi ama Faik Öztürk’ü ikna edemedi.
Safiye Soyman, Gökhan Tepe’nin isteğini kırmayarak öncelikle “Boş Kalan Çerçeve” şarkısını, ardından da “Zalimin Zulmü Varsa” şarkısını seslendirdi.
Safiye Soyman, yıllar önce kendisine söylemesi için verdiği “Annem” şarkısını kendisi için seslendirmesini istiyor Gökhan Tepe’den. 
Gökhan Tepe, 70’li ve 80’li yıllara damgasını vurmuş, kendi sevdiği şarkılarından oluşturduğu repertuvarı ile devam ettiği programında, Orhan Gencebay ve Selami Şahin şarkılarını da söyledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2015, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474