banner564

Kumsal Park'ta özel bir etkinlik

Selma Keskiner, öğretmenlerin öğrencilerini birer sanatçı gibi yoğurup, eğiterek topluma ve ailesine faydalı bireyler olarak yetiştirdiğine vurgu yaptı

Kumsal Park'ta  özel bir etkinlik
banner598
Başkent Lefkoşa’daki Kumsal Park'ta, Telsim tarafından Öğretmenler Günü'ne özel bir etkinlik düzenlendi. Telsim'in Meraklı Sınıf Çocuk Dergisi iş birliğinde düzenlediği sosyal aktivite günleri kapsamında ilk kez Öğretmenler Günü temasıyla düzenlediği etkinliğe Şehit Ertuğrul İlkokulu 3.sınıf öğrencileri ve sınıf Öğretmeni Fırat Deliceırmak ile emekli öğretmen Selma Keskiner ve Meraklı Sınıf Çocuk Dergisi Sahibi ve Yayın Sorumlusu Bakiye Lord katıldı.
Etkinlikte, Öğretmenler Günü'nün anlam ve önemine yönelik çocuklara bir konuşma yapan emekli öğretmen Selma Keskiner, öğretmenlerin öğrencilerini birer sanatçı gibi yoğurup, eğiterek topluma ve ailesine faydalı bireyler olarak yetiştirdiğine vurgu yaptı. Konuşmasında Atatürk'ün öğretmenlerle ilgili "Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" sözünü anımsatan Keskiner, öğretmenlerin en büyük arzusunun yetiştirdiği öğrencilerin yeteneklerine uygun bir meslek seçip, başarılı olduklarına şahit olmak olduğunu dile getirdi. Öğretmenlerin en büyük sevincinin okul yıllarında öğrencilerle sevgi dolu bir ilişki kurmak olduğunu ifade eden Keskiner, öğrencilerinin güzel yetişmiş, iyi bir meslek sahibi olmasının ise kendilerine gurur verdiğini dile getirdi.
Öğrenciler, Kumsal Park'ın girişinde yer alan ve Telsim'in Lefkoşa Türk Belediyesi'ne sokak hayvanları için armağan ettiği "Geri Dönüşümlü Otomatik Yem ve Su Makinesi"ne pet şişe atarak sokak hayvanlarına yem ve su verdiler. Engelli bireylere uygun olarak tasarlanan parkta yürüyüş yapan öğrenciler, engelli çocukların kullanımına uygun oyun ve spor alanlarını tanıdılar. Parkın oyun alanında keyifli vakit geçiren çocuklara Telsim tarafından izaz ikram da yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2015, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473