banner564

LAÜ’de festival zamanı

Kadir Doğulu, Kahraman Tazeoğlu ve İrem Derici Lefke’de hayranları ile buluştu

LAÜ’de festival zamanı
banner598
 Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Bahar Şenlikleri “Festival 16” kapsamında birçok ünlü sanatçı ve oyuncuları ağırlıyor. Telsim’in ana sporsorluğunda gerçekleşen şenliklerin ilk gününde LAÜ ünlü dizi oyuncusu Kadir Doğulu, şair-yazar Kahraman Tazeoğlu ve ünlü popcu İrem Derici’yi konuk etti.
   Şenliklerin zengin programı kapsamında ilk söyleşi, Fatih Harbiye ve Sevdam Alabora dizilerinin başrol oyuncusu, Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizide Mehmet Giray Han'ı canlandıran Kadir Doğulu ile gerçekleştirildi. 
   Söyleşi programının ikinci konuğu Yaralı, Bukre, Eyvallah, Kaptanın Aşk Defteri, Kıyısızlar, Mavi Ev, Ölü Bir Kentin Morg Alfabesi, Seni İçimden Terk Ediyorum, Söz, Susacak Var, Vazgeçtim gibi romanların ve kitapların yazarı, yazdığı aşk kitapları ile kendine has tarzı ile beğenilen şair-yazar Kahraman Tazeoğlu, LAÜ öğrencileri ile birarada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. 

İrem Derici Lefke’yi coşturdu
   Festival’16 konserleri Türkiye’nin popüler sanatçılarından İrem Derici’nin konseri ile başladı. Öğrencilerin ve halkın yoğun katılım gösterdiği gecede Derici bir buçuk saat süren performasında “Kalbimin Tek Sahibine”, “Dantel”, “Sevgi Olsun Taştan Olsun”, “Değmezsin Ağlamaya”, “Aşk Eşittir Biz”, “Zorun Ne Sevgilim” gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Derici sahne performansında öğrenciler ile birlikte şarkılarını seslendirerek, hayranları ile çoşkulu saatler geçirdi. Konser sonrası Festival’16 Komite Başkanı Mehmet Yalçın tarafından Derici’ye çiçek takdimi yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2016, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474