banner564

Makenzi Plajı şenlendi

İskele Belediyesi, SOS Kreş ve Anaokulu’nda eğitim gören 30 çocuğu misafir etti

Makenzi Plajı şenlendi
banner598
SOS Çocuk Köyü Derneği’ne bağlı SOS Kreş ve Anaokulundan yaklaşık 30 kadar çocuk, İskele Belediyesi Makenzi Halk Plajında, güzel bir gün geçirdi. Çocuklara bu güzel günlerinde velilerinin yanı sıra eğitmenleri de yalnız bırakmadı. 
Yılda bir kez dönem kapanış etkinliği gerçekleştirdiklerini söyleyen Müdür Rahme Kavaz, bu etkinliği yine İskele’ de yapıyor olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na katkılarından ötürü teşekkür etti. 

Sadıkoğlu: Çocuklarımızın gülümsemesi için her şeyi yaparız 
SOS’un büyük bir sorumluluk örneği sergilediğini söyleyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da konuşmasında; günümüzde çocukların toplum ile kaynaşmasının önemine dikkat çekti. Yarınların geleceği olan çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek her şeye bedel diyen Sadıkoğlu, onların gülümsemesi için İskele Belediyesi olarak üzerlerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduklarını söyledi.  

Sadıkoğlu’na Teşekkür Sertifikası 
Konuşmaların ardından SOS Kreş ve Anaokulu Müdürü Rahme Kavaz; İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na katkılarından ötürü, kalp şeklini alan çocukların el izlerinin de olduğu teşekkür sertifikasını verdi. 
İskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde, YDÜ’nün de ulaşım sponsorluğunu yaptığı etkinlikte 
2 – 5 yaş arası çocuk, güneşin ve denizin tadını çıkardı. SOS Kreş ve Anaokulu Müdürü Rahme Kavaz’ın öncülüğünde gerçekleşen etkinlik sabah 11’den öğlen 14’e kadar sürdü. Yemekleri de Belediye tarafından karşılanan çocuklar, unutamayacakları bir gün geçirdiler.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2015, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474