banner564

Maldivler'e uçtular

The Elysium Park'ta yapılan muhteşem bir düğün töreni ile sevgilerini resmileştiren Fikriye ile Selçuk evliler kervanına katıldı

Maldivler'e uçtular
banner598
Hüseyin ABRAŞ
Emekli polis ve eski hakemlerden Hasan Kasaboğlu ve Füsun Kasaboğlu'nun, TED Koleji'nde öğretmen olan güzeller güzeli kızları Fikriye ile Ortaköy Halk Fırını'nın eski sahiplerinden Talat Fırıncıoğluları ve Salise Fırıncıoğluları'nın özel bir şirkette çalışan yakışıklı oğulları Selçuk, The Elysium Park'ta yapılan muhteşem bir düğün töreni ile sevgilerini resmileştirdi. 
Aralarında, Ali Çetin Amcaoğlu, Ersin Tatar gibi eski bakanların, Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, Maliye Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Havutçu, Cezaevi eski Müdürü Hüseyin Kasaboğlu'nun da bulunduğu  bazı daire müdürleri, birçok seçkin davetlinin yer aldığı düğün töreninde, gelinin şahitliğini Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası Yönetim Kurulu eski Asbaşkanı Ali Kandulu yaparken, erkek tarafının şahitliğini de serbest meslek sahibi Mustafa Özal yaptı. 
Gelin ve damatın kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan sevenleriyle birlikte oyun havaları eşliğinde yapmış oldukları danslar görülmeye değerdi. 
Özellikle de gelinin kendi düğününe yakışır bir şekilde dans etmesi de tüm konuklar tarafından büyük bir beğeni ve hayretle izlendi. Gecenin sonuna doğru yorulmaya başlayan konukların imdadına ise Cyprus Life Hastanesi sahibi Dr. Hüseyin Kebapçıoğlu yetişti. 
Dr. Kebapçıoğlu mikrofonu müzisyenlerin elinden kaptığı gibi en güzel ve nostaljik şarkılarını gelin, damat ve tüm konuklar için söylemeye başladı. Düğün sanki de yeniden başlamışcasına hareketli bir şekilde devam etti. 
Gecenin sonunda ise tüm sevdikleri ile birlikte fotoğraf çeken gençlerin, mutluluğu ve ertesi gün balayına Maldivler'e gidecek olmalarının verdiği heyecan ise gözlerinden okunuyordu. Her iki aileyi ve yeni çiftimizi tebrik eder, ömürlerinin sonuna kadar sevgilerinin artmasını ve mutlu olmalarını dileriz.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473