banner564

Mehmet Gökyiğit’in sergisi açılıyor

Ülkemiz fotoğraf sanatçılarından Mehmet Gökyiğit, 100 fotoğraftan oluşan kişisel sergisini, yarın akşamı saat 18.00'de Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

 Mehmet Gökyiğit’in sergisi açılıyor
banner598
Sergi  Limasol Türk Kooperatif Bankası (LTKB) katkılarıyla gerçekleşiyor. Etkinlik öncesi taraflararası işbirliği protokolü imzalandı. Protokole Limasol BankasıYönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler  ve Foder Başkanı Mehmet Gökyiğit imza koydu.  Protokolde konuşan Kemaler, Limasol Bankası’nın her zaman sanat ve sanatçının yanında yer aldığını belirterek, üreten ve topluma değer katan projelerin toplum tarafından da  her zaman gereken ilgi ve desteği göreceğine inandığını belirtti. Mehmet Gökyiğit büyük heyecan duyduğu serginin  Limasol Bankası gibi köklü bir kurum tarafından desteklenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini sundu. 
Sergi de 10 farklı kategoriden 100 fotoğraf sergilenecek

FODER Başkanı Gökyiğit, Limasol Türk Kooperatif Bankası katkıları ile gerçekleşecek sergide farklı kategorilerdeki çalışmalarının yanısıra,yurtiçi ve yurtdışında ödül kazanan fotoğraflarının da yer alacağını belirtti.
10 yıllık FODER Üyeliği süresince, 21 Ulusal, son 3 yıldır katılmaya başladığı FIAP, PSA ve UPI patronajlı Uluslar arası fotoğraf yarışmalarında da 30'un üzerinde ödülü bulunan Gökyiğit, fotoğrafın artık hayatında “bir yaşam biçimine” dönüştüğüne vurgu yaparak, fotoğraf alanındaki çeşitliliğini yansıtan sergisinin fotoğraf tutkunları tarafından beğenileceğini umduğunu  sözlerine ekledi.
Sergi 24-28 Kasım 2015 tarihleri arasında mesai saatleri dahilinde Lefkoşa AKM sergi salonunda gezilebilecek. 

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2015, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473