banner564

Merit Otel’de özlem giderdiler

Güney Kıbrıs’taki Tatlısu köyünde doğan ve şu anda Kuzey Kıbrıs’ın çeşitli yerlerinde kalan vatandaşlar Lefkoşa Merit Otel’de buluştular

Merit Otel’de özlem giderdiler
banner598
Kıbrıs’ın güneyinde kalan Tatlısu (Mari) köyünde doğup büyüyen Türkler hafta sonu Lefkoşa Merit Hotel’de düzenlenen gecede bir araya geldiler.  
Gecenin açılış konuşmasını yapan Necati Özsoy, Tatlısulu bir ailenin oğlu olmaktan gecede duyduğu mutluluğu dile getirirken sözü geceyi organize eden İbrahim Özsoy’a devretti. 
Özsoy yaptığı konuşmada tüm Tatlısululara geceye katıldıklarından dolayı teşekkür ederek yıllardır görüşme fırsatı bulamayan köylüleri, komuşuları bu organize ile biraraya getirip özlem giderme imkanı yarattıklarını ve bu topluluğu yaratmak için emek harcayan Mustafa Tuncalp’a, Şeref Özsoy’a, Vecahet Güvenli’ye ve Caner Şencan’a çok teşekkür ederek kendilerine plaket takdim etti.   
Daha sonra Mustafa Tuncalp ve Şeref Özsoy da birer konuşma yaptı. 
Lefkoşa’daki Merit Otel’de bir araya gelen Tatlısu köyü halkı arasında 42 yıldır birbirlerini görmeyenler gecede hasret giderip müzik eşliğinde keyifli bir gece yaşadılar.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2016, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473