banner564

Mezuniyet coşkusu

126 öğrenci, Doğu Akdeniz Doğa Koleji’nden diplomalarını aldı

Mezuniyet coşkusu
banner598
Doğu Akdeniz Doğa Koleji’nin Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen görkemli mezuniyet töreni ile 126 öğrenci diploma almanın gururunu yaşadı.
Mezuniyet törenine İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, okul aile birliği üyeleri, öğretmenler mezun olan öğrencilerin aileleri ve öğrenciler katıldı.
Tören, müzik eşliğinde öğrencilerin yerlerini almasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından okul müdürü Beran Tanseloğlu açılış konuşmasını yaptı. Beran Tanseloğlu, öğrencilerin üzerinde dört yıl boyunca emeği geçen öğretmenlere ve ailelere teşekkür ederek mezun olan öğrencileri kutladı.
Okul birincisi Hilmi Kılgın 2015 mezunları adına okul kütüğüne isim çakmasından sonra öğrenciye diploması okul müdürü Beran Tanseloğlu tarafından verildi.
Daha sonra mezun olan tüm öğrencilere diplomaları öğretmenleri tarafından verildi.
Törenin ardından KKTC’yi temsilen18. Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’nda, en iyi sahne performansında üçüncü gelerek başarı sağlayan Doğu Akdeniz Doğu Koleji orkestrası yarışmada seslendirdikleri şarkıyı törende seslendirdiler. 

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2015, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473