banner564

Mutluluk dolu salon

B-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi’nin 10. yıl kutlamaları geçen cumartesi günü yapıldı

Mutluluk dolu salon
banner598
Onur ULAĞ
Türkiye ve KKTC’de B-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi’nin 10. yıl kutlamaları geçen cumartesi günü yapıldı. KKTC Lefkoşa merkezini 2011’den bu yana çalıştıran Ceyda Tunalı, ‘’B-fit aslında annem Zuhal Tunalı’nın fikriyle buraya açılmış bir salon. Ama biz bir spor salonu değiliz hem zayıflatma, hem formunu koruma, hem sıkıntıları paylaşarak rahatlatma, dedikodu yaparak ferahlatma, sosyal sorumluluk projelerine katılarak da ihtiyaçlının yanında olan bir salonuz. Her üyemizi ayrı ayrı seviyoruz, hepsinin yeri bizim için çok farklı. Diğer salonlardan en büyük farkımız kadın dayanışması içinde ve sadece kadınlara hizmet veren bir salon olmamız. Kadın halinden ancak kadın anlar’’ diyerek sözlerini bitirdi.
 Golden Tulip Otel’de gerçekleşen etkinlikte kadınlarımız adanın en iyi diyetisyenlerinden biri olan Özcan Nuri’den sağlıklı beslenmenin günümüze uyarlanmış yenilenmiş şekliyle bilgi aldı. 
Yakında B-fit salonunun da faaliyete geçecek olan bir dans dersi olan Shbam tanıtımı da LesMills dansçılarından Alexandra Parouti tarafından gerçekleştirildi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2015, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473