banner564

Mutluluk paylaşıldı

DAÜ güz dönemi mezunları ve velileri düzenlenen resepsiyonda bir araya geldi

Mutluluk paylaşıldı
banner598
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2015 – 2016 Akademik Yılı Güz Dönemi mezunları ve velileri için “Mezuniyet Resepsiyonu” düzenledi. 
Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen Mezuniyet Resepsiyonu’na çok sayıda mezun öğrenci ve aileleri katıldı. Gecede mezunların yanı sıra merkezi Ankara’da bulunan Kuzey Kıbrıs Mezunlar Vakfı üyeleri de yer aldı. 
DAÜ Rektör Vekili, Rektör Yardımcıları, Dekanlar, Bölüm Başkanları, Akademik ve Yönetsel Personelin de katılarak mezunların mutluluğunu ve coşkusunu paylaştığı gece, DAÜ TV tarafından hazırlanan ve kampüs yaşamı ile ilgili görselleri içeren sinevizyon gösterimi ile başladı. Gecede açılış konuşmasını gerçekleştiren DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam, tüm mezunlara ve ailelerine hoş geldiniz diyerek, bugünün kendileri için gururlu bir gün olduğunu vurguladı. 
Prof. Dr. Osam, mezuniyet gününün emeklerin karşılığının alındığı bir gün olduğunu dile getirerek, genç mezunlara sonuna kadar güvendiğini ve inandığını aktardı. Prof. Dr. Osam, tüm mezunlara yeni hayatlarında başarılar dileyerek güzel bir gece geçirmeleri temennisinde bulundu. 
Açılış konuşmasının ardından DAÜ Güzel Sanatlar Kulubü tarafından eğitmen Ayhatun Ateşin küratörlüğünde gerçekleştirilen Mağusa Gravürleri isimli serginin açılışı ile İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi İsmail Gökçe’nin vermiş olduğu ders kapsamında öğrencilerin eserlerinden oluşan  "Evvel Zaman İçinde" isimli sergi açılışları gerçekleştirildi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2016, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473