banner564

Mutluluktan uçtular

Turkcell, engellilere yönelik yamaç paraşütü etkinliğinin ikincisini düzenledi

Mutluluktan uçtular
banner598
Kuzey Kıbrıs Turkcell, engellilere yönelik duyarlılığın ileriye taşınması için engellilerle birlikte bir kez daha gökyüzüne yükseldi, Girne semalarından da "Destek Varsa Engel Yok" dedi. Engellilere yönelik yamaç paraşütü etkinliği ikinci kez gerçekleştirildi.
Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği ile birlikte organize edilen "Rüzgarla Dansa Engel Yok" buluşmasında, St. Hilarion’dan gökyüzüne yükselen engelliler, yamaç paraşütleri ile unutulmaz bir deneyime imza attı.
Highline Airtours Uzman Pilotları Özgür Gökaşan ve Roland De Vries yönetimindeki yamaç paraşütü atlayışlarının sonunda katılımcılara sertifikaları verildi. 
Etkinliğe, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit ile Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış da katıldı. 

Neler söylediler?
Ruhsar Vudalı: “Atlayış öncesinde o kadar da heyecanlı değildim. Fakat yukarıya çıkınca o atmosferi yaşamak, gökyüzünde olmak inanılmaz bir duyguydu. Gerçekten de rüya gibi bir şeydi. Bizler için bu etkinliği organize eden Turkcell’e ve derneğimize çok teşekkür ediyorum.” 
Hürmüs Atakanlı: “Gökyüzünde olmak o özgürlüğü yaşamak harikaydı. Bir hayalim daha gerçekleşti. Hani insan mutluluktan uçar ya ben gerçekten uçtum. Bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği olan Kuzey Kıbrıs Turkcell’e, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’ne, hocalarıma ve beni destekleyen aileme çok teşekkür ediyorum.” 
Kübra Şanverdi: “Nasıl anlatılır bilmiyorum ama havada yürümek çok farklı bir duygu. Biz bu duyguyu yaşadık ve kendimi çok mutlu hissediyorum. Havada olmak uçmak çok güzel bir özgürlük. Herkese ve hocalarıma çok teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2016, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473