banner564

Öğrenciler ilgiyle dinledi

Bruce Lee’nin Kızı Shannon Lee, YDÜ’de babasının yaşam felsefesi hakkında bir sunum gerçekleştirdi

Öğrenciler ilgiyle dinledi
banner598
Dövüş sanatının efsanevi ismi Bruce Lee’nin aktris ve yapımcı olan kızı Shannon Lee, Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) öğrencileriyle bir araya geldi. YDÜ İletişim Fakültesi’nin bu dönemin ilk etkinliği olarak gerçekleştirdiği “Shannon Lee” söyleşisi yerli yabancı birçok öğrenci tarafından ilgiyle karşılandı.
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre; ABD Elçiliği işbirliğinde gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını, YDÜ İletişim Başkanı ve İnovasyon Araştırma Merkezi Başkanı Tamer Garip yaptı.
Açılış konuşmasının ardından babası Bruce Lee’nin yaşam felsefesi hakkında bir sunum gerçekleştiren Shannon Lee, YDÜ öğrencileriyle bir arada olmaktan ve Bruce Lee’nin yaşam felsefesini paylaşmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.
Çin Dövüş Sanatının öncüsü olarak nitelendirilen, Amerika’da ve dünyada duyulmasını sağlayan Bruce Lee’nin bu başarıları kazanmasının bir tesadüf olmadığını ifade eden Shannon Lee, babasından alıntılar yaparak Bruce Lee’nin hayat görüşü hakkında ipuçları vermeyi de ihmal etmedi. “Hayalleriniz konusunda pratik olunuz ve hayallerinizi eylemlerinizle destekleyiniz. Bir şeyi kalpten istiyorsan duygusal ve fiziksel olarak uygulamaya geç” diyerek, hayallerin ancak eyleme geçerek gerçekleşebileceğine vurgu yaparak; “Her şeye kalbinizle karar verin ve bu hayatta yapmak istediklerinizi listeleyin. Düşünceleriniz, davranışlarınız ve görüntünüz birbiriyle çelişemez” açıklamalarında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2015, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474