banner564

Seçim yapmakta zorlandılar

TED Kuzey Kıbrıs Koleji’nde bu yılın kulüp faaliyetlerinin öğrencilere tanıtımı inter-aktif ortamda gerçekleşti

Seçim yapmakta zorlandılar
banner598
Çocuğun kendini tanıması ve yeteneklerine yön vermesi, zeka ve becerilerini birleştirerek ürün sergilemesi, eğlenerek sosyal açıdan gelişmesi, kendini rahatça ifade edebilme becerisini kazanabilmesine özel önem veren TED Kuzey Kıbrıs Koleji’nde bu yılın kulüp faaliyetlerinin öğrencilere tanıtımı inter-aktif ortamda gerçekleşti.
Kulüp yöneticisi öğretmenlerin yıl boyunca birlikte olacakları öğrencilere kulüplerini tanıtmak amacıyla heyecanlı bir tanıtım yarışına giriştikleri, öğrencilerin kulüp seçmekte zorlandıkları etkinlik  okulun giriş katında yapıldı. TED Kuzey Kıbrıs Koleji kulüp seçimlerinde öncelik öğrencinin isteği doğrultusunda oluyor.
Mutlu olmayı isteyen bireyler yetiştirmenin önceliği bireylere özgüven kazandırmakta. Bu nedenle küçük yaştan itibaren hem fiziksel hem de pedagojik gelişimlerini destekleyerek spor ve sanat dallarının yanı sıra, hızlı düşünmeyi geliştiren, becerileri ön plana çıkartan, yabancı dil eğitimine önem gösteren kulüp çalışmaları, alanlarında uzman olan TED Kuzey Kıbrıs Koleji öğretmenleri tarafından veriliyor.
Geçtiğimiz hafta 2 gün süreyle yapılan etkinlikte öğrenciler kendilerini keşfetme ve yeteneklerini sergileme yolculuğuna çıktı. Sosyal, kültürel, zihinsel ve sportif alanda 26 kulüp içinden öğrencilerin kendilerine en uygun olanlarını seçebilmeleri için kulüp danışman öğretmenleri hazırladıkları stantları öğrencilere tanıttı. Birbirinden renkli stantları teker teker gezerek bilgi alan öğrenciler daha sonra kulüp seçimlerini yaptılar.  Salı ve Çarşamba günleri yapılacak kulüp çalışmaları için öğrenciler kulüplerini seçti. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473