banner564

Şelale’nin dillere destan kınası

İstanbul’da yaşayan tanınmış Kıbrıslı Türk iş adamı Devrim Aka’nın kızı Şelale’nin kınası geçtiğimiz akşam Lapta’nın muhteşem bir villasında gerçekleşti.

Şelale’nin dillere destan kınası
banner598
Diyalog (Özel)

   
   Türkiye’den gelen özel davetlilerin yanı sıra, Kıbrıs’tan arkadaşlarını davet eden Şelale’nin kınasında hem takılar, hem de dansözlere yağmur gibi dolar yağdırılması dikkat çekti.
   İstanbul’dan gelen 3’lü dansöz grubu, unutulmaz geceye ayrı bir renk kattı. Ünlü sanatçı Fatih Ürek de bu özel gecenin şerefine sahne alarak, davetlilere unutulmaz saatler yaşattı.

Düğün İstanbul’da

   Beden eğitimi öğretmeni olan Şelale ile aynı meslekten nişanlısı Mehmet Raşit’in düğün törenleri 24 Ekim’de İstanbul’daki Four Seasons Otel’de gerçekleşecek.
   Düğün törenine Kıbrıs’tan çok özel dostlarını davet eden Şelale’nin, İsviçre’nin Cenevre kentinde yaşayacağı belirtildi.
   
Kuş sütü eksikti

   Kına gecesinde misafirlerine Kıbrıs’ın ünlü yemekleri ikram edildi. Bunlar arasında patatesli Kıbrıs köftesi, çakıstes, humus, zeytin yağlı kabak bayıldı, zeytinyağlı enginar, hellimli pirohu ve daha onlarca çeşit vardı.
   Havuz başındaki masaların süslemesini ise İstanbul’un ünlü markası ‘Dilara Events’ yaptı.
   Dillere destan kına gecesine katılan konuklar,  “ Böylesi muhteşem bir organizasyon görmedik” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473