banner564

“Sokakta Yaşam da Bir Haktır”

LAÜ Kısırlaştır-Aşılat-Yaşat Kulübü tarafından; sergi, tavla turnuvası ve “Köpek Güzellik Yarışması” gerçekleştirildi.

 “Sokakta Yaşam da Bir Haktır”
banner598
 Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Kısırlaştır-Aşılat-Yaşat (KAY) Kulübü tarafından sokak hayvanları yararına “Sokakta Yaşamda Bir Haktır” konulu sergi, tavla turnuvası ve “Köpek Güzellik Yarışması” gerçekleştirildi. 
    KAY Kulübü ve LAÜ İletişim Bilimleri Fakültesi’nin ortak etkinliği olan “Sokakta Yaşamda bir Haktır” konulu sergi, İletişim Bilimleri Fakültesi Girişi’nde düzenlendi. İki farklı kategoriden oluşan sergide, fotoğraf ve öğrencilerin farklı hayvan figürlerinin çizimleri yer aldı. LAÜ Kampüste hayvanların öğrencilerle iç içe olan yaşamı ve Lefke’de sokakta yalnız başına bırakılan köpeklere dikkat çekildiği sergide, İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı, “kitap ayracı”, “boyamalı taşlar ve tahtalar”da hayvan figürlerinin işlendiği eşyaların yer aldığı kermes de gerçekleştirildi. Sevgi Çiçeği Eğitim Merkezi Özel Anaokulu öğrencilerinin ağırlandığı sergide, LAÜ KAY Kulübü öğrencileri tarafından yüz boyama etkinliği yapıldı.  Etkinlikte, Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi ve Sevgi Çiçeği Eğitim Merkezi Kültür Sanat Derneği (SEÇ-DER) öğrencileri, Dillirga oyunuyla dans gösterisi yaptı.  
   Sokak hayvanları yararına düzenenlenen “4. Geleneksel Tavla Turnuvası” LAÜ kampüsünde bulunan Zone Coffe'de, yoğun katılım ve başarıyla gerçekleştirildi. 
   Bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen “Köpek Güzellik Yarışması”nda birbirinden güzel köpekler LAÜ Plaza Alanı’nda yarıştı. En akıllı, bakımlı ve güzel olmak üzere 3 ayrı kategoride gerçekleşen yarışmada,  14 köpek yer aldı. Jüri, oyları açıklanmadan önce, SEÇ-DER ve GASAD halk dansları ekibi dans gösterisi yaptı.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2017, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473