banner564

“Trafikte beni fark et”

Öğrenciler sloganlar atarak pankartlı yürüyüş yaptı, büyüklere mesaj verdi

 “Trafikte beni fark et”
banner598
Uğur İRTEM
Trafik Kazalarını Önleme Derneği (TKÖD), Girne 23 Nisan İlkokulu ve Girne Amerikan İlkokulu, Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Girne’de “Trafikte beni fark et” temalı yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi.
Yürüyüş güzergahı boyunca ellerinde yetkililer ve araç şoförlerini uyarıcı; “üst geçit istiyoruz”, “alkollü sürücüleri sevmiyorum”, “kaldırımlar yayalarındır, araçlarınızı kaldırımlara park etmeyiniz”, “trafikte yaralanmak, sakatlanmak istemiyoruz” şeklinde pankartlar taşıyan ve düdükler çalarak Atatürk Anıtı’na gelen öğrenciler, anıtta 23 Nisan İlkokulu Bandosu eşliğinde İzmir Marşı’nı okudu.
Anıttaki etkinlikte TKÖD Başkanı Mehmet Avcı ile öğrenciler konuşmalar yaptı.
TKÖD Başkanı Mehmet Avcı, ülkeyi yöneten yetkililerin görevinin, herkesin evine rahat ve güvenli bir şekilde gitmesini sağlamak olduğunu belirterek, bugünkü etkinlikte öğrencilerin daha güvenli yol, üst geçit, emniyet kemerinin bağlanması isteyerek büyüklere önemli mesajlar verdiğini vurguladı. 
Öğrenciler da ayrı ayrı yaptıkları konuşmalarda, sürücülerin araçlarda emniyet kemeri takması, seyir halindeyken telefonda konuşması ve süratli araç kullanmamasını istedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2017, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474