banner564

TUFAD’dan vefalı davranış

Cemil Yılmaz için hayata veda edişinin birinci yılında etkinliği düzenlendi

TUFAD’dan vefalı davranış
banner598
Mustafa ERKAN  
Tutulduğu amansız hastalıkla mücadele eden ve kurtarılamayan  TUFAD’ın unutulmaz elemanlarından Cemil Yılmaz için hayata veda edişinin birinci yılı olan 10 Ekim’de anma etkinliği düzenlendi. TUFAD tarafından organize edilen etkinlik Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ( KTÖS)  salonunda gerçekleştirildi.                                                                                                        Evli ve iki çocuk babası olan Cemil Yılmaz, 1994 yılından beri dernek çeşitli birimlerinde görev almıştı. Geceye, halk dansları camiası,  eski dernek üyeleri. yakınları ve dostları katıldı. 
Düzenlenen anı  gecesinde açılış konuşmasını yapan Rasiha Özyurtlu, Cemil Yılmaz’ın özgeçmişini ve TUFAD’a yaptığı katkıları dinleyicilerle paylaştı.
Cemil Yılmaz’ı anmak için düzenlenen gecede, dernek eğitmeni Aydan Tümsoy’un şarkılarına Bilge kemanı ile eşlik etti.  Yılmaz’ın da içerisinde olduğu bir süreci anlatan karelerden oluşan slide show ayrı bir ilgi gördü.  Ardından  dernek elemanları, aile, yakınları ve dostları ile sohbet yapıldı.  TUFAD As Başkanı Arzu Turgay, Cemil Yılmaz’ın çerçeveli fotoğraflarını evlatlarına armağan ederek, Yılmaz ailesinin her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473