banner564

Tüm toplumun kanayan yarası

“Uyuşturucu illeti en fazla gençleri tehdit ediyor” diyen Dilek Özgürgün, mücadele konusunda kimsenin ‘Bana ne’ deme lüksü olmadığına vurgu yaptı

Tüm toplumun kanayan yarası
banner598
Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün eşi Dilek Özgürgün, uyuşturucu ile mücadele etmenin, sadece polisin, yargının, ilgili kurum ve kuruluşların değil her bir ferdin görevi olduğunu ve hiç kimsenin “bana ne” deme lüksü olmadığını belirterek, çok kolay bir şekilde ulaşılabilir hale gelen uyuşturucu illetinin en fazla gençleri tehdit ettiğinin altını çizdi.
Başbakanlık'tan yapılan açıklamaya göre, Nilgün Güney Atölyesi grubu ve iyileşmekte olan madde bağımlısı gençlerin 3 aylık sürede birlikte hazırladıkları ortak eserlerden oluşan “Fırçalarla Yaşama Dönüş Sergisi” Başbakan Hüseyin Özgürgün ve eşi Dilek Özgürgün himayelerinde, Lefkoşa’dan sonra Gazimağusa’da açıldı. 
Dilek Özgürgün, serginin açılışında yaptığı konuşmada, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun uyuşturucu kullanımını önleme ve farkındalık çalışmalarını büyük bir özveriyle yürüttüğünü ifade ederek, bu kapsamda düzenlenen “Fırçalarla Yaşama Dönüş Sergisi”nin açılışında bulunmaktan mutlu olduğunu belirtti.
Gazimağusa Belediyesi’nin katkılarıyla Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Merkezi’nde izlenime sunulan sergi 23 Ağustos’a kadar görülebilecek.
Sergi açılışında ayrıca; Gazimağusa Kaymakamı Dürdane Acı, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu birer konuşma yaptı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2016, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474