banner564

Uluslararası katılım oldu

Minik bilim kahramanları KKTC’de buluştu

Uluslararası katılım oldu
banner598
Bilim Kahramanları Derneği ve Öğrenen Mutlu Bireyler Merkezi ortaklığında KKTC’de ilk defa düzenlenen ‘First Lego League Junior’ KKTC fuarı 400’e yakın ziyaretçinin katılımıyla Lefkoşa Bedesten’de gerçekleşti. 6-10 yaş arası minik bilim kahramanlarını bir araya getiren “Fİrst Lego League Junior” fuarları, dünyanın en büyük çocuk organizasyonları arasında yer alıyor.
Fuara katılan 13 takım “hayvanların çılgın dünyası” temasıyla ilgili yaptıkları araştırmalarını, modellerini ve “Anlat Bana” posterlerini gözlemcilere ve ziyaretçilere sundular. 
Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Koordinasyon Ofisi katkıları ve Başel Group’un ana sponsorluğunda düzenlenen fuara farklı kurumlardan 13 karma takım katıldı. 
30 Nisan Pazar günü Lefkoşa/Bedesten’de gerçekleştirilen fuara Lefkoşa Türk Belediyesi, Gönyeli Belediyesi, Kıbrıs Vakıflar İdaresi, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı, Kuzey Kıbrıs Turkcell, Cyprus Pools, İzmer, BRCN trading, GİAD, Sekiz Construction, Shevketoğlu Domestic, Marmo, Masterkids, Onbaşı İşletmeleri, The Magic Touch, Kerim Belet Photography, Alasya Production, TaşEv ve Erdal & Co. destek verdi.


Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2017, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474