banner564

Yoğun ilgi görüyor

FODER’in çocuklara yönelik düzenlediği ücretsiz fotoğrafçılık kursları devam ediyor

Yoğun ilgi görüyor
banner598
Telsim ile Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği’nin (FODER) çocuklara yönelik düzenlediği “Çocuk Gözüyle Kıbrıs’ta Yaşam” fotoğraf yarışmasında sergileme hakkı kazanan tüm çocuklara FODER tarafından armağan edilen ücretsiz temel fotoğrafçılık eğitimleri devam ediyor. Çocuk fotoğrafseverlere temel fotoğrafçılık bilgilerinin aktarıldığı eğitimin ikincisi tamamlandı. 
Üç hafta boyunca devem etmesi planlanan eğitim, 10 Ekim’de Lefkoşa Büyükhan’da çekim uygulaması ve Fotoğrafçılık Müzesi’ne yapılacak gezi ile sona erecek. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği kursun ikinci haftasında temel fotoğrafçılık eğitimi kapsamında çekim modları, düşük/hızlı enstantane çekimi, alan derinliği ve kompozisyon konuları işlendi.
FODER Başkanı Mehmet Gökyiğit, Eylül ayında başlattıkları ücretsiz fotoğrafçılık eğitimlerinin verimli geçtiğine dikkati çekerek, çocukların öğrenmeye istekli ve yetenekli bireyler olduklarına vurgu yaptı. Gökyiğit, çocukların gözünden Kıbrıs’ı anlatan fotoğrafların yer aldığı sergide bulunan tüm eser sahiplerini, 10 Ekim Cumartesi Günü saat 10:00’da Lefkoşa Suriçi’nde, Hasder ve Belediyeler Birliği binaları karşısında İdadi Sokak No:1’de yer alan FODER Binası’nda buluşup, keyifli ve eğitici bir gün geçirmeye davet etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474