banner564

Zengin hediyeler verilecek

Alpet, Markalar İşbirliği ve Büyük Ödül Kampanyası ile onlarca markayı bir araya getiriyor

Zengin hediyeler verilecek
banner598


Timuçin DÖNMEZ
Alpet, Markalar İşbirliği ve Büyük Ödül Kampanyası ile onlarca markayı bir araya getiriyor.
‘Alpet Club Card – Markalar İşbirliği Kampanyası’na destek veren tüm markalar dün Escape Beach Club’ta düzenlenen brunch keyfi ile ağırlandı. 
Alpet Club Card kullanıcılarına özel hem anlık hem de her ay çekilişler düzenlenerek avantaj ve kazanç sağlanacak bu kampanyaya katılan firma yetkilileri ve Alpet Kıbrıs yöneticileri Escape Beach Club’taki özel brunch organizasyonunda işbirliğin keyfini çıkardı.

“Binlerce hediye vereceğiz”
Organizasyonda konuşma yapan Alpet Kıbrıs Genel Müdürü Sn. Ali Murat Yeşilyurt, her ay gerçekleştirilecek çekilişlerle binlerce hediye ve 2 adet Mercedes hediye edeceklerini söyledi. Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş ise Markalar İşbirliği ve Alpet Club Card’ın artık birbiri ile bütünleştiğini belirterek, “Alpet Club Card tüm markalarımız için çok önemli, anlam taşıyan ve müşterilerimiz için de birçok farklı avantajı barındıran bir platform haline gelmiştir. En yeni teknolojik altyapı kurularak tüm program yenilenmiş ve siz markalarımız ile gerçekleştirilecek birçok işbirlikçi proje ile güçlenmeye devam edecektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2015, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473