banner564

Yay burcunda ilerleyen sevgi yıldızının burçlara verdiği şanslar

KOÇ BURCU VE YÜKSELENİ KOÇ OLANLAR
   Sevgili Koçl’ar. Ani bir kararla, hayatınızda değişiklik yapacaksınız. İçinizden eğitim nedeniyle, uzak yolculuk yapacak olanlarınız var. Ziyaret ve ticaret amacıyla yolculuk yapmak  isteyenleriniz  var. 
   İç aydınlığına önem veren yüce gönöllü kişiler, gördüğünüz  müjdeci rüyalar size manevi dünyanın kapılarını açıyor. Dini amaçla  yolculuklar yapacaksınız. Manevi ziyaretler bilginizi artıracak. Hem öğrenecek hem öğreteceksiniz. Evlenmek isteyenler, şansı doğduğunuz ülkede değil, daha uzak  bir yerde bulacaksınız. Venüs’ün 9’zuncu evinize girmesiyle, bu evin temsil ettiği konular önem kazanmaya başladı. İnançlarınız güçleniyor.  Eğitime, bilgiye önem vermeye başladınız. Uzak yollar,  yabancı  kültürler ilginiz çekmeye başladı.  Evlilik nedeniyle akraba olduğunuz kişilerle, mutluluklar yaşayacaksınız. 
   Dikkat  etmeniz gerekenler. Yabancı  yerlerde tanıdığınız  kişilerden dikkatli olun. Gizli düşmanlarınız olacağından, sırlarınızı kimseye soylemeyiniz.  Aşık Koc’lar , gece yatağınıza yattığınızda intikam  alma planıyla beraber  romantik  aşk planlarıda düşünüyorsunuz.
 
 
BOĞA BURCU VE YÜKSELENİ  BOĞA OLANLAR
   Sevgili Boğalar. Venüs’ün 8’izinci evinize girmesiyle, gizemli,  tutkulu ve istekli olmaya başladınız. Bilinmeyene  merak artacak.  Karşı cinse karşı duygularınız daha çok güclenecek. Evlilik ve iş ortaklarından gelen paraya sevineceksiniz. 
   Genç Boğa’lar, karşınıza aniden  cıkan bir kişiyle, gizli ilişkiler yaşayabilirsiniz.  Şans fırsatları önönüze aniden çıkacak . 
   Önünüze çıkan fırsatları  sonra yaparım diyerek ertelemeyin.  Hemen değerlendiriniz. Değerlendiremeseniz, keşke elime geçen fırsatları değerlendirseydim deyip  pişmanlığınızı dile getirebilirsiniz. 
   Güzellik ve lüks için elinizden para çıkacak. Yolculuklardan ve dostlardan dikkatli olun. Arkadaş  toplantılarında bir konuda hayal kırıklığı gecirip üzüleceksiniz .
 
 
İKİZLER BURCU VE YÜKSELENİ İKİZLER  OLANLAR
 
   Akıllı, zeki,  hazır cevap Ikizler. Sevgi burcu evlilik evinizde doğdu. Sevgi burcunuz Koç burcundaki üranüsle şanslı  bakış  açısı  oluşturmakta. 
   Arkadaş toplantılarından,  şans bulacaksınız. Evlilik kurallarına, ikili ilişkilere, kanuni konulara önem vereceksiniz. Surümcede kalmış kanuni işlerden sevineceksınız. Dargın olan eşler, aranızdaki  proplemler bitecek , barışacaksınız. 
   Ortak iş  sahibi olanlar, herşey iyiye gidecek sevineceksiniz.  Düzgün konuşmanız , diplomatik  davranışınız,  asil gorünüşünüz arkadaşlar ve sevdikleriniz tarafından değerinizi artıracak. Saygınlığınız artacak. Bir  gurubun idarecisi  olanlarınız  olacak.  Düşmanlarınız dost olacak. 
   Dikkat etmeniz gerekenler, Yabancı  uyruklu kişiler şansınızı engelleyebilir . Yabancılarla olan  münasebetlerinizden dikkatli olun. Yükselmek  istediğiniz  bir  konuda,  hukuksal konulardan bir engel olabilir.
 
YENGEÇ BURCU VE YÜKSELENİ YENGEÇ OLANLAR
 
   Hassas,  içli,  kırılgan ve gücengen Yengec’ler. Venüs yıldızı sağlığınızı, giyim kuşamınızı , işinizi temsil eden 6’ıncı evinizde doğdu. Giyiminiz, kuşamınız, güzelliğiniz için elinizden para çıkacak. Sağlığınıza  güzelliğinize önem  vereceksınız. Estetık düşünenler, beklenmedik bir  yerden  gelen parayı estetik için harcayabilirsiniz. Önünüze çıkan  fırsatları değerlendirirseniz  size  şans ve şöhret  kapıları açılacaktır. 
   İş hayatında  yeni tanıştığınız biriyle  aranızda  aşk doğması büyük ihtimal. İçinizde  iş  yerini  yenilemek  isteyenler  var. Bu  dileğinizi gerçekleşttireceksiniz. Güzellik işleriyle,  güzel sanatlarınan, yayıncılıkla,  çifçilikle uğraşanlar. Mesleğinizde ilerleyeceksiniz. 
   Sahne ve sinema sanatlarıyla ilgilenenler, uzak diyarlardan gelen teklifleri değerlendirin. Mesleginizde haklı bir yere geleceksiniz.Yükseleceksiniz, başarılarınızla kendinizi tanıtacaksınız.
 
 
ASLAN BURCU VE YÜKSELENİ ASLAN OLANLAR
   İlgi çekici, etkileyici, karizmatik Aslan’lar. Aşk, sevgi, mutluluk, güzellik yıldızı venüs 5’inci evinizde doğdu.  5’inci ev, yaratıcılık,    zevkler, aşk, mutluluk, kumar şans oyonları ve çoçuklarla ilgilidır. Çocuklarla, yaratıcılık, aşkla, şansla ilgili konularda  mutlu olacaksınız. 
   Aşk konusunda, içinizde iki kişi arasında olanlarınız olduğu gibi, iki ilişkiyi ayni zamanda hala daha sürdürenleriniz var. Ne birinden ne diğerinden  vaz geçemiyorsunuz. 
   Aslan burcunun yakışıklı erkekleri ve güzel kadınları. Etkileyici güzel gözleriniz, bir mıknatıs gibi karşı cinsi çekmeye başladı. Etkiliyorsunuz etkileniyorsunuz. Çekiciliğiniz arttı, hayranlarınız  çoğaldı. Mutluluk duyuyorsunuz. Önünüze ani çıkan  bir  yabancıyla, bir ilişki yaşayabilirsiniz. Aşk yıldızının, sizi  aşk sarhoşu etmesine izin vermeyiniz. Bazı konularda dikkatli olmanız gerekir. Dikkat etmeniz gerekenler, gizli aşk ilişkisi yaşayanlar gizlileriniz ortaya çıkabilir. 
    İş sahibi olan Aslan’lar, iş yerinize  ait bir maddiyatın  kaybı olabilir. Bir kardeşinizin iş proplemleri yüzünden, sağlığı bozulabilir.
 
BAŞAK BURCU VE YÜKSELENİ BAŞAK OLANLAR
    Hamarat, titiz, hürmetli  Başak’lar. Venüs yıldızı, evinizi, aile köklerinizi, emlağı, yuvayı temsil eden 4’üncü evinizde doğudu. Evinizde ailenizi dostlarınızı ağırlayacaksınız. Evinizi güzelleştirmek için para harcayacaksınız. 
    Taşınmaz mal almak isteyenler, ümidinizin   bittiği  bir anda,  elinize gelen bir maddiyatı taşınmaz mala yatıracaksınız.  İçinizden, aile büyüklerinden  maddi yardım görecek olanlar var. Bu maddi yardımı  evin dekoruna harcayanlarınız olacağı  gibi, ileriye dönük hayallerini gerçekleştirmek için saklayacak olanlarınızda var. 
   Evlenmeyi düşünen Başak’lar, Aile büyüklerinin seçeceği ve doğduğunuz  şehirde doğan bir kişiyle evlenebilirsiniz. Aşık Başak’lar, sevdiğinizi evinize davet edeceksiniz. 
   Sevgili Başak’lar, eleştirilmekden korkuyorsunuz. Eleştirilmemek için  daha dikkatli olmanız gerekiyor. İkili ilişkiler ve aşk konularından dikkatli olun. Eş  ve ortaklar yüzünden bir hayal kırıklığı geçirebilirşiniz. 
   Uzun zamandır uzayan hukiki işleriniz  biraz daha uzayabilir. 
   Hayal kırıklıklarının getirdiği  pişmanlıklar yüzünden üzülebilirsiniz .
 
 
TERAZİ  BURCU  VE  YÜKSELENİ  TERAZİ  OLANLAR
   Sevgili  Terazi’ler   burcunuzun yönetici yıldızı 3’üncü evinizde doğdu. Akrabalar, arkadaşlar, kardeşler  arasında  sevilen sayılan aranılal olduğunuzu bilmek sizi mutlu edecek.    
   Günlük  hayatınızda, tatlı dilinizle, diplomatik kişiliğinizle  zorlukların üstesinden geleceksiniz. İçinizden kursa gitmek isteyenler var,bu isteğinizi  gerçekleştireceksiniz. Yapacağınız kısa yollardan mutluluk duyacaksınız. 
   Yazım kabiliyetiniz  güclenecek. Okuma zevkiniz artacak. İletim konularında sevineceksiniz. Alacağınız haberlerden mutluluk duyacaksınız. İçinizden, ayrıldığı eski aşkıyla karşılaşacak olanlarınız var. Çiddi ilişki düşünenler, okul  arkadaşlarınızdan biriyle, ve ya yakından  tanıdığınız  biriyle  bu düşüncenizi gerçekleştirebilirsiniz.  Elektiriklerden ve elektirikli aletlerden dikkatli olun. Soğuktan gelen hastalıklara karşı  tedbirinizi  önceden alın. Yanınızda calışanlara karşı  dikkatli olun.
 
 
AKREP BURCU VE YÜKSELENİ AKREP OLANLAR
   Güçlü,  gururlu ve gizemli Akrep’ler. Güzellik,  şans ve sevgi yıldızı parayı, değerleri ve kazanma yeteneğini gösteren ikinci evinizde. 
   Uzun zamandan beridir birikdirdiğiniz bir para var. Bu parayı iş yerinizi güzelleştirmek icin, kendinizi değiştirmek için harcayacaksınız.Tatil için eğitim için elinizden  para  çıkacak. Gizli ilimlere merak duyacaksınız. 
   Rüyalara önem vereceksiniz. Şans oyunlarından elinize gelen paradan sevineceksiniz. Uzun zamandan beridir hastalık çekenker iyileşeceksiniz. 
   Spor yaparken   dikkatli olun. Eğlence yerlerinde beğenmediğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Elinize gelecek olan para şansını  yitirebilirsiniz. Romantik ilişkilerde bir hayal kırıklığı yaşayabilirsin.
 
 
YAY BURCU  VE YÜKSELENİ YAY OLANLAR
   Sevgili Yay’lar . Venüs’ün burcunuza girmesiyle çekiciliğiniz, güzelliğiniz, cazibeniz arttı. Fiziksek  çekiciliğiniz artıyor. Sevmek sevilmek istiyorsunuz. Romantik duygular hissediyorsunuz.    
   Ani önünüze çıkan aşklar sizi şaşırtacak. Aniden biten ilişkiler olacağı  gibi, ani başlayan aşklarda sizi şaşırtacak. İçinizden bir ilişkiyi bitirmeden, başka bir ilişkiye girecek olanlarınızda var. Sanatla ilgilenenler, yapacağınız yollardan şans ve maddiyata kavuşacaksınız. 
   Ev içi kazalara karşı dikkatli olun. İkili ilişkilerde, yalanlar yanlışlar sizi  üzebilir. Düşmanlarınızı öğreneceksiniz. 
   Evli olan Yay’lar, aşk ihtiyacı  hissedebilirsiniz. Duygularınıza hislerinize hakim olun. Kısa ömürlü aşklar için, emek vediğiniz  bir beraberliği tehlikeye atmayını
 
 
OĞLAK BURCU VE YÜKSELENİ OĞLAK OLANLAR
   İradeli, ciddi mesafeli  ve otoriter Oğlak’lar. İç dünyanızda kurduğunuz ve her kesten gizlediğiniz, hayalleriniz gerçekleşecek. Gizli aşk ilişkileri yaşayacaksınız. 
   Sessiz sakin doğal ortamlara  ihtiyaç duyacaksınız.Huzur,  sevgi  en çok özlediğinizdir  isteklerinize kavusacaksınız. İçinizden gizli aşk ilişkileri yaşayanlar var. Dikkat edin, takip edildiğiniz kişi tarafımdan hakarete uğrayabilirsiniz. 
   Taşınmaz maldan sevineceksiniz. Aile büyüklerinden maddi  manevi yardım görecek olanlarınız var. Akrabalar  ve kardeşlerle olan sıkıntılar sizi huzursuz edecek. Sağlık konularında, omuzları, boynu, kolları  koruyun. İş  hayatında  şimdilik, ticareti düşünmeyin. İş  yerinde karşılaşacağınız iki proplem canınızı sıkabilir.
 
 
KOVA BURCU VE YÜKSELENİ KOVA OLANLAR
   Sevgili  Kova’lar, arkadaşlar,  dostlar  desteğiyle yükselmeniz var. Arkadaş toplantılarında,   guruplaşmalarda sözünüz  dinlenecek. Dostlarınızdan, sevgi saygı  göreceksiniz. Yeni yeni insanlarla tanışacaksınız. Arkadaş toplantılarında tanışacağınız  bir  kişiyle duygusal  bir  aşk ilişkisine başlayacaksınız. 
   Günlük hayatınızda, yaşadığınız değişikliklerle yakınlarınızı  hayrete düşüreceksiniz. Dikkatli olmanız konular var.   Yanlış arkadaş  seçimi yüzünden hüsrana uğramamak için, arkadaşlarınıza dikkat edin. 
  Parayı boş  yere harcamayın. Kimseye borç  para vermeyin. Sağlık nedeniyle elinizden para çıkabilir. Uzak yerlerden gelenlere karşı  dikkatli  olun.
 
 
BALIK BURCU VE YÜKSELENİ BALIK OLANLAR
   Hassas, içli, merhametli  Balık’lar. Venüs yıldızı  şans,  şeref  ve kariyer evinizde doğdu. Yaptığınız işlerle, başarı göstereceksiniz. Yükseleceksiniz.  Hem etkileyecek hem   etkileneceksiniz. Hırslanıp gücleneceksiniz.  Anne veya babanızdan  maddi  manevi destek göreceksiniz.  
   Dikkat  etmeniz   gereken konular  var. Karşı cinsle olan ilişkinizden dikkatli  olun. Yasak ilişki yaşayanlar, yaşadığınız aşk sizi gözden düşürebilir. Hayal kırıklığı ve pişmanlık, içinize kapanmanıza neden olacak. 
   Aile büyüklerinizi ziyaret edin. Aile büyüklerinizle huzurssuzluk yaşamanız sizi üzebilir.
YORUM EKLE

banner471

banner474