banner564

5’inci yıl coşkusu

Diyalog Medya’nın kuruluş gecesinde Cumhurbaşkanı, iki eski Cumhurbaşkanı, Başbakan Yardımcısı, bakanlar, parti liderleri, milletvekilleri, belediye başkanları, kurum ve kuruluş temsilcileri, çalışanlar ve bayiler, Merit Lefkoşa Otel’de dün gece düzenlenen resepsiyonda bir araya geldi.
Gece boyunca Diyalog Medya’nın son 5 yılda basın camiasına kattıkları, yaptığı yayınlar ile herkesin beğenisi kazanması ve bu başarının perde arkasındaki hikayesi siyasiler tarafından dile getirildi. 
Gecenin sonunda ise 5. yıl pastası, Diyalog Medya Grup Genel Müdürü ve Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar ve geceye katılan siyasiler tarafından kesildi… 

O iş tamam!
Geçen haftalarda bizde yazmıştık, Maliye Bakanı Serdar Denktaş ile Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Erkut Şahali’nin arasının açık olduğunu. Çünkü son haftalarda kulislerde böyle bir dedikodu dolaşıyordu. Hatta Bakan Şahali’nin istifasını bile verebileceği konuşuluyordu.
Diyalog Gazetesi’nin 5. yaş gününde iki bakanı verilen kokteyle buluşturduk ve son zamanlarda haklarında çıkan iddiaları sorduk.  Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Erkut Şahali, “Bizim Serdar Beyle kişisel bir sorunumuz yok. Ama zaten kabine içinde en çok tartışan bakanlar geçmişten günümüze Tarım Bakanları ile Maliye Bakanları olmuştur. Bizde zaman zaman Serdar Beyle tartışıyoruz ama bu kişisel bir durum değil” dedi ve desteklerinden ötürü Denktaş’a teşekkür etti.
Maliye Bakanı Serdar Denktaş ise aralarının açık olduğu yönde çıkan haberlere güldüğünü, Bakan Şahali ile gayet uyumlu çalıştığını söyledi. Denktaş, “Ben diğer maliye bakanları gibi değilim. Şahali’den önceki tarım bakanı Nazım Çavuşoğlu ile de gayet uyum içinde çalıştık, onları üzmemek için elimden geleni yapıyorum Bakanlık olarak” dedi.
Daha sonra objektiflerimize poz veren ikili “çekin herkes görsün, aramızda ne küskünlük var nede başka bir şey” dediler. Fotoğrafın çekildiğini gören Hayvancılar Birliği Başkanı Mustafa Naimoğulları “Çok şükür! Madem böyle, o zaman bizim alacaklarımızı hafta başı öderler” dedi. Bakan Şahali’de “bu fotoğrafın altına o iş tamam” yazın dedi. 
Diyalog Gazetesi’nin 5. yıl kutlamalarındaki en neşeli masalardan bir tanesi Denktaş-Şahali ve Naimoğulları’nın olduğu masaydı… 

Charlie'nin Melekleri               
Diyalog Gazetesi 5, Diyalog TV 4 yaşında. Çok kısa sürede her iki kuruluşta başarılı bir yönetim ve istikrar sonrası halkımızın beğenisi ile birlikte hak ettiği yere ulaşmasını bildi. 
Tabi bu o kadarda kolay olmadı. Gece gündüz demeden çalışan bir ekip var. Elinizde tuttuğunuz bu gazeteden, televizyonda izlediğiniz programın size ulaşması için çalışan basın emekçisi arkadaşlarımız…
Hep diyorum, iyi bir gazete iyi bir televizyon için teknik imkânların da ötesinde iyi bir ekibinizin olması gerekiyor. Reşat Akar, yılların birikimi ile o ekibi önce kurdu, sonra da bu ekibi bir aile kıvamına getirdi. Ve sonuç ortada.
İşte bizim bu ekibin melekleri. Bir iki eksik hariç, hepsi yanımda. Daha nice 5 yıllara… 

10 yıl önce 10 yıl sonra
Merit ailesinin melekleri de dün gece bizimleydi.  10 yıl önce/ 10 yıl sonra Merit Lefkoşa’da Elizabet Uğurlu, Elçin Gürses, Mine Gürses aynı pozu verdiler… 
Net Holding Kurumsal İletişim Direktörü Elizabeth Uğurlu, Merit Lefkoşa Genel Müdürü Mine Gürses ve Net Holding Yönetim Kurulu Başkan asistanı Elçin Gürses. 
Ne hikmetse aradan geçen 10 yıla rağmen bu üçlünün yaşlarının 10 yıl önceki ile aynı kalması, gece boyu tartışılan konuların başında geldi…

YORUM EKLE

banner608

banner473