banner564

90 dakikada lider

Binatlı, üçüncü sırada başladığı mücadele sonunda sahadan lider olarak ayrıldı. Kendi evinde geçtiğimiz hafta yaşadıkları puan kaybından sonra bu hafta hem galibiyetin hem de liderliğin gelmesi şüphesiz Binatlı camiasının moralini tavan yaptırdı. Karşılaşmanın ilk düdüğünden itibaren oyunun kontrolünü elinde tutan ve istediği an pozisyona giren bir Binatlı izledik. Gençlik Gücü ne hücum ne de savunma anlamında rakibinin oyununa karşılık veremedi. Takımın tek ayakta kalan ismi kaleci Çağatay'dı. Binatlı'da Eren sağdan yaptığı bindirmelerle rakibin sol kanadını çökertti ve Eren bu güzel oyununu golle de süslemeyi başardı. 
Binatlı, Peter'in mükemmel oyunu ve özellikle Reşit ile Eren'in de Peter'e uyum sağlamasıyla rakibini yıktı. Binatlı'da Kemal Uçaner'in yokluğunda forma giyen Murat Gertik ne yazık ki vasat bir performans sergiledi. Binatlı hak ettiği bir galibiyetle liderlik koltuğuna kuruldu.
Genlik Gücü karşılaşmada neredeyse hiçbir varlık gösteremedi.  En ciddi pozisyonları William'ın 64.dakikada direkten dönen şutuydu. Bu pozisyon dışında önemli bir fırsat yaratamadılar. Savunmada Derviş ve Tayfun, hücumda ise Hascan ve Debola tel tel döküldü. Kısacası Gençlik Gücü maçı kaybetmesini gerektirecek her şeyi yaptı.
Karşılaşmanın hakemi Timur Ercan Bodi ve yardımcıları iyi bir yönetim sergiledi. Binatlı'nın iptal edilen ofsayt golünde doğru karar verdiler.
YORUM EKLE

banner608

banner474