banner564

Adil sonuç

Binatlı'nın kendi evinde GAÜ Çetinkaya'nın da puan kaybetmesiyle daha hırslı ve rakibini boğan bir futbol oynamasının beklentisi içerisindeydim ancak yanıldım. Karşılaşma maçın başından sonuna kadar denge içerisinde geçti. Hatta zaman zaman Yeni Boğaziçi rakibine üstünlük kurdu. Binatlı'da sakatlıklardan dolayı erken gelen değişiklikler takımın dengesini bozdu. Özellikle Kemal Uçaner'in eksikliğini fazlasıyla hissettiler. İki takım da maç boyunca üretkenlikten uzak bir futbol sergiledi. Gollerin duran toptan gelmesi bu nedenle şaşırtıcı olmadı. Yeni Boğaziçi belli ki hücumdaki duran top organizasyonlarına iyi çalışmış. Çalışılmış bir pozisyonda golü buldular. Futbolun cilvesi çalıştıkları duran toplardan kalelerinde golü gördüler. Maçın hakkı beraberlikti ve karşılaşma oldukça adil bir sonuçla sona erdi.
Binatlı, galip gelmesi gereken bir mücadelede galibiyeti getirecek oyunu sergileyemedi. Erken gelen sakatlıkların da mutlaka etkisi olmuştur. Mehmet Neşe, Bello ve Çağdaş vasat kalırken Kehinde ve Erbay savunmada güven verdiler.
Yeni Boğaziçi kendisi adına önemli bir deplasmandan puanla dönmeyi başardı. Tety ileride yalnız kaldı. Mustafa İnanç takımını öne taşıyan isimdi.
Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Eyüpler vasat bir performans sergilerken verdiği kararlarda tepki çekti.
YORUM EKLE

banner608

banner474