Diyalog Gazetesi

7 gram için 5 bin ödedi

KIBRIS

Uyuşturucuyla yakalanan İsmail Güloğlu, teminatla serbest kaldı

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyon sonucu, evinde 7 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunan İsmail Güloğlu hakkındaki soruşturma tamamlandı.
Zanlı dün teminat talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı. Zanlı 5 bin TL nakit teminat ve 100 bin TL’lik şahsi kefaletle serbest bırakıldı. 
Mahkemeye meselenin olgularını aktaran polis memuru Hüseyin Özdesoy, 5 Şubat 2021 tarihinde, zanlının tasarrufunda uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini ve ikametgâhına baskın yaptıklarını söyledi. 
Polis, yapılan arama sonucunda, yatak odasında, komedin çekmecesinde 7 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ele geçirildiğini anımsattı. 
Soruşturmanın tamamlandığını bildiren polis, zanlının, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. 
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Tutku Candaş, zanlının 5 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve bir kişinin 100 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesi şartları ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.