Akaryakıt fiyatlarına bir ay dolmadan ikinci zam yapıldı. Benzine 2 TL, dizele 1 TL zam gelirken, yeni tarife gece yarısından itibaren yürürlüğe girdi.
Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, 95 oktan benzinin litre fiyatı 44,12 TL’den 46,12 TL’ye, 98 oktan benzinin litre fiyatı 45,12 TL’den 47,12 TL’ye, euro diesel 44,25 TL’den 45,25 TL’ye, gazyağı ise 43,60 TL’den 44,06 TL’ye yükseldi. Yeni fiyatlar bugünden itibaren geçerli olacak.
En son zam 28 Ekim’de yapılmıştı
Akaryakıta en son 28 Ekim tarihinde zam yapılmıştı. Kurşunsuz benzin, euro diesel ve gazyağı fiyatlarında ciddi artışlar yaşanmıştı. Euro diesel 44,25 TL, gazyağı 43,60 TL, 98 oktan benzin 45,12 TL, 95 oktan benzin ise 44,12 TL olarak belirlenmişti.
Akaryakıta yeniden zam geldi
Akaryakıta yeniden zam geldi
Diyalog Gazetesi Diyalog Gazetesi
KIBRIS
Paylaş:
Doğru Söz 2 Ay Önce
Hamdolsun! Dünya bizim kıskanıyor. Erdoganı ve kuklalarını seçenlere bin beter olsun! Amin
madur memur 2 Ay Önce
türkiyede 61 tele oldu hamdolsun
Doğru Söz 2 Ay Önce
Erdoğan biatcılarına Beter olsun. Bin beter olsun.
Hasan Nuri 2 Ay Önce
Telaşlanmaya ne gerek var ki ! Bu bir Başlangıçtır ! Kurduğumuz KKTC düzenin sonuna daha çok var ‘ Başımızı Dizimizi döveceğimiz günlere daha gelmedik ki ! 2026 İflaslar yılı KKTCsi olacağı büyük bir ihtimaldir Şayet Sayın Erhurman Şapkadan Tavşan çıkarıp Kıbrıs sorununu çözemez ise ? Dilenci durumuna düşürülen KKTCnin başka ne Seçeneği olabilir ki !