Diyalog Gazetesi

Alkol testi yapılacak

KIBRIS

Çatalköy’de İnan Öden’in ölümüyle sonuçlanan kaza ile ilgili soruşturma sürüyor

 Girne’nin Çatalköy bölgesinde önceki gece ticari araç ile jeep aracın yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen ve 41 yaşındaki İnan Öden’in ölümüyle sonuçlanan trafik kazası ile ilgili soruşturma devam ediyor. 

Kazada yaralanan ticari araç sürücüsü Sefer Üçüncü’nün Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ndeki tedavisi sürerken, polis dün yaptığı açıklamada kazada Mehmet Yayla ve Emrah Atmaca’nın da yaralandığını belirtti.
Sürücünün tedavisinin ardından gözaltına alınacağı ve mahkemeye çıkarılacağı belirtilirken, kan örneklerinin alındığı, alkol ve uyuşturucu testi için analiz yapılacağı kaydedildi.

Son yolculuğuna uğurlandı
Talihsiz kazada yaşamını yitiren İnan Öden ise dün gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Öden için Çatalköy Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Ailesi ve sevenlerinin katıldığı cenaze töreninde, Öden’in eşi gözyaşlarına boğuldu. Öden, kılınan ikindi namazının adından Çatalköy Mezarlığı’na defnedildi.

Kaza yerinde can vermişti
Çatalköy’de yaşayan bir çocuk babası İnan Öden’in ölümüyle sonuçlanan kaza önceki gece saat 23. 15 sıralarında meydana gelmişti. Yönetimindeki CF 252 plakalı jeep araç ile Girne istikametine doğru seyreden İnan Öden, Final Üniversitesi önünde yolun sağına geçtiği esnada, karşı istikametten gelen olan Sefer Üçüncü (E-36) yönetimindeki TLK 249 plakalı minibüs ile çarpışmıştı. Yüz yüze çarpışan iki araçtan CF 252 plakalı araç tavanı üzerine devrilmişti.
Kaza sonucu CF 252 plakalı araç sürücüsü İnan Öden, olay yerinde yaşamı yitirmişti.
Minibüs sürücüsü Sefer Üçüncü ise itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. 

Bir ölü, üç yaralı
Kaza ile ilgili dün detaylı açıklama yapan polis, Üçüncü’nün kullanımındaki TLK 249 plakalı ticari araçta yolcu olarak bulunan Mehmet Yayla ve Emrah Atmaca’nın da yaralandığını belirtti. 
Emrah Atmaca’nın Girne Akçiçek Hastanesi’nde kontrol altında tutulduğu, Sefer Üçüncü ve Mehmet Yayla’nın ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı kaydedildi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.