Diyalog Gazetesi

‘Ankara’dan izliyoruz’

KIBRIS

Türkiye Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam, Diyalog Medya’yı ziyaret etti

 Ömer KADİROĞLU
Türkiye’nin Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam dün Diyalog Medya Grubu’nu ziyaret ederek, kurum direktörü ve Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’la bir araya geldi. 
Reşat Akar, ziyaret sırasında Serdar Çam’a televizyon stüdyoları, gazete ve matbaa binasını gezdirerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi ve medya yatırımlarını anlattı. Serdar Çam ise, Diyalog TV yayınlarını Ankara’dan takip ettiklerini belirterek “Sıklıkla izlediğim bir kanaldır” dedi. 
Çam ziyaret sırasında şöyle dedi:
“Misafirperverliğinden dolayı Reşat Bey ve ekibine çok teşekkür ederim. Bir etkinliğe katılmak üzere adada bulunuyoruz. Kıbrıs’ta güzel çalışmalar yapan ve başarılı hizmetler üreten Diyalog Medya’yı tebrik ediyorum. Diyalog TV kendi makamımda da sıklıkla izlediğim bir televizyon kanalıdır. Kıbrıs davasının hem Türkiye hem de tüm dünyada anlatılmasına önemli katkılar veren Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar ve ekibine teşekkür ederiz.”
Yayınlarımız tarafsız
Diyalog Medya Direktörü ve Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar da yayın politikasıyla ilgili olarak şunları söyledi:
“Biz Anavatan Yavruvatan ilişkisine önem veren ve ilişkilerin çok iyi düzeyde olması anlamında yayın politikası izleyen bir kurumuz. Hiçbir siyasi parti ile bağımız yoktur ve tarafsız yayınlar yapıyoruz. Hem KKTC’de hem de uydudan yayın yaptığımız için yurt dışında yaşayan Türkler tarafından yoğun bir şekilde takip ediliyoruz. Kıbrıs’ta en çok okunan bir gazete ve en çok izlenen TV kanalımız ile ülkemizin ve halkımızın hizmetindeyiz. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz.” 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.