Diyalog Gazetesi

Başak Tekerek projelerini anlatıyor

KIBRIS

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Belediye Başkan adayları ile belediye meclis üyeliği adayları “Geleceğin Belediyeleri ve Geleceğin KKTC’si” sloganıyla projelerini halka anlatmaya başladı.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, DP-UG Girne Belediyesi Başkan adayı Başak Tekerek ve Belediye Meclis üyesi adayları da projelerini halka anlatıyor.

Başak Tekerek, belediye meclis üyesi adayları ve partinin gençlik örgütü ile birlikte dün Girne çarşısında seçim çalışmalarını “ilginç bir eylemle” çarşıyı balonla süsleyerek başlattı.

Tekerek, DP-UG kadrolarının projeleri ile herkese hizmet ve tüm Girneli’nin başkanı olmak için hazır olduğunu ifade ederek “Girne Sevince Güzel” seçim sloganı ile yola çıktıklarını belirtti.

Girne ve Girneli’nin yeni Girne ve hizmeti hak ettiğinin altını çizen Tekerek, çıkarlar ve kişiye özel günlük politikalar ile değil, herkese gerçek hizmet ve yeni belediyecilik için son 27 gün kaldığını vurguladı.

 

Atatürk Anıtı’na çelenk koyuldu

Öte yandan, KKTC’de 29 Haziran’da gerçekleşecek olan yerel seçimlere yönelik resmi propaganda döneminin dün başlaması nedeniyle, üzerine DP-UG tüm ilçelerde ve seçime girdiği her beldede Atatürk büstüne çelenk sundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.