Diyalog Gazetesi

Bunun adı Vahşet

KIBRIS

Kimliği belirlenemeyen 20-30 yaşlarında bir kadın 10 yerinden bıçaklanarak öldürüldükten sonra yarı çıplak vaziyette çarşafa sarıldı, sonra çöp poşetine konularak ormanlık araziye bırakıldı

Pelin YÜKSELAY
Kuzey Kıbrıs’ta son zamanlarda artış gösteren şiddet ve cinayet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre; henüz kimliği belirlenemeyen 20-30 yaşlarında bir kadın 10 yerinden bıçaklanarak öldürüldükten sonra yarı çıplak vaziyette önce çarşafa sarıldı, sonra çöp poşetine konularak ormanlık bir araziye götürüldü.
Esentepe-Alevkayası arasındaki ormanlık bölgede şüpheli çöp torbasını fark eden 2 köylü durumu polise bildirdi. Olay yerini kontrol altına alan polis, inceleme yaptıktan sonra, talihsiz kadının cansız bedeni otopsi için hastaneye gönderildi.
Ağırlıklı olarak Girne bölgesinde geniş çalplı operasyon başlatan polis bir yandan öldürülen kadının kimliğini tespit etmeye çalışırken, diğer yandan cinayetin sorumlusu veya sorumlularını bulmaya çalışıyor.
Cinayete kurban giden kadının ismi ve ikamet adresi tam olarak tespit edilememesine karşın, polisin tahminleri Fas uyruklu olduğu şeklinde..

İnfial yarattı
Kıbrıs halkının alışık olmadığı cinayet olaylarının artmasına tepki gösteren vatandaşlar, bu vahşi olayın en kısa sürede ortaya çıkarılmasını ve bu tür suçlara verilen cezaların artırılmasını istiyor.
Olayın duyulması sonrasında Diyalog haber merkezini arayan vatandaşlar, insan hayatına son verecek kadar ağır suç işleyen yabancıların ülkeye sokulmaması gerektiğini, yerli suçlulara ise müebbet hapislik verilmesisinin caydırıcılık açısından şart olduğunu belirterek meclisi de göreve çağırdı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.