Diyalog Gazetesi

Evlat acısı çeken anne isyan etti ‘Oğulumun katilisin’

KIBRIS

Polis memuru Gözügüzel’in ölümüyle sonuçlanan trafik kazasında suçlu bulunan Ferhan Altunç, 4 yıl hapisliği de çok görerek itiraz etti

Çiğdem AYDIN
Yeni Boğaziçi köyünde 26 Haziran 2013 tarihinde Polis Memuru Ahmet Gözügüzel’in ölümüyle sonuçlanan trafik kazası ile ilgili yargılanarak 2015 yılında 4 yıl hapse mahkûm edilen sanık Ferhan Altunç’un istinaf başvurusu dün karara bağlandı. 
Yargıtay Ceza Mahkemesi’nde görüşülen davada sanık hakkında alt mahkemenin verdiği karar onandı.Karar duruşmasını Gözügüzel’in ailesi de takip etti.Kararın ardından mahkemede gözyaşlarına boğulan Gözügüzel’in “oğlumun katili sensin diye bağırdı.”
Yargıtay Ceza Mahkemesi Heyet Başkanı Ahmet Kalkan ve üyeler Gülden Çiftçioğlu, Bertan Özerdağ’dan oluşan heyetin vermiş olduğu kararı Üye Özerdağ açıkladı. 
Kararda sanığın itirazını değerlendirdiklerini açıklayan Özerdağ, alt mahkemenin vermiş olduğu kararda sanık lehine ve aleyhine olan unsurların doğru değerlendirildiğini ve vermiş oldukları cezanın yerinde olduğuna bulgu yaparak alt mahkemenin vermiş olduğu kararı onadıklarını açıkladı.
Kararın ardından elinde Ahmet Gözügüzel’in fotoğrafı ile bekleyen annesi gözyaşlarına boğuldu. Gözügüzel’in “oğlumun katili sensin diye bağırdı.”
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.