Lefkoşa’da sahte araç kiralama sitesi üzerinden dolandırıcılık yapılmasıyla ilgili soruşturmada M.A.M.’nin ardından B.S. de tutuklandı. Araç kiralayan şahsın ödediği 317 bin TL’nin B.S. ve M.A.M.’nin hesaplarına aktarıldığı belirtildi.
Soruşturma kapsamında mahkemeye çıkarılan B.S. hakkında 2 gün tutukluluk emri verildi.
Mali Suçlarla Mücadele Şubesi’nde görevli polis memuru, mahkemede olguları aktardı.
Polis, 5 Ağustos 2026 tarihinde sahte araç kiralama sitesi üzerinden araç kiralayan bir şahsın, 317 bin lira ödeme yaptıktan sonra dolandırıldığını belirterek, polise başvurması üzerine soruşturma başlatıldığını söyledi.
Polis, yapılan soruşturmada, müştekinin ödediği paranın önce B.S.’nin, ardından M.A.M.’nin hesabına gönderildiğinin tespit edildiğini belirtti.
Polis, M.A.M.’nin 10 Ağustos’ta tutuklandığını, cep telefonunun emare olarak alındığını ve mahkemeye çıkarılarak aleyhinde 3 günlük tutukluluk emri alındığını kaydetti.
B.S.’nin ise 11 Ağustos’ta tutuklandığını belirten polis, bu zanlını iki cep telefonunun da emare olarak alındığını ifade etti.
Polis, soruşturmanın henüz yeni başladığını, alınması gereken ifadeler bulunduğunu, zanlıların telefonlarının inceleneceğini ve meseleyle bağlantılı olarak aranan 3 kişi olduğunu belirterek, 2 gün ek süre talep etti.
Mahkeme talebi onayladı.
Geriye kaldı 3 kişi
Geriye kaldı 3 kişi
Diyalog Gazetesi Diyalog Gazetesi
KIBRIS
Sahte araç kiralama sitesi üzerinden dolandırıcılık soruşturması kapsamında bir şüpheli daha tutuklandı
Paylaş:
Lefkoşalı 2 Saat Önce
Deport deport deport deport