Diyalog Gazetesi

Kanlı bayram

KIBRIS

Kız meselesinden dolayı kavgaya tutuşan Muhammet Tusün ve Hasan Dikyar birbirlerini bıçakladı

 Çiğdem AYDIN

Başkent Lefkoşa’nın Surlariçi bölgesinde sabaha karşı kız meselesi yüzünden çıkan tartışmada birbirlerini bıçaklayan zanlılar Muhammet Tusün ve Hasan Dikyar, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ndeki tedavilerinin ardından doktor izni ile dün mahkemeye çıkarıldı. Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk talep edildi.
Duruşmada olayı aktaran polis, zanlılar Muhammet Tusün ve Hasan Dikyar’ın 16 Haziran 2017 tarihinde saat 06.30 raddelerinde Lefkoşa Surlar içinde bulunan Ahmet Kaya Market önünde bulundukları sırada aralarında kız meselesi yüzünden çıkan tartışmada tasarruflarında bulundurdukları kesici ve delici aletler ile birbirlerini muhtelif yerlerinden yaraladıklarını söyledi. 

Suç aletleri bulunamadı
Polis, olayın akabinde yaralanan zanlıların hastaneye kaldırıldıklarını ve yapılan tedavilerinin ardından müşaade altında tutuklandıklarını ve doktor izni alınarak mahkemeye çıkarıldıklarını belirtti. Polis, mesele ile ilgili olarak olay yerindeki kamera görüntülerinin henüz temin edilemediğini, alınması gereken ifadeler olduğunu ve suç aletlerinin henüz bulunamadığını belirterek, zanlıların 3 gün süre ile tutuklu kalmalarını talep etti. Mahkeme talebi kabul ederek, zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.