Diyalog Gazetesi

Tekme tokat dövdü

KIBRIS

Borçlarını ödemek için eşine ait aracı satmaya kalkışan Noyan Yıldırım, istediğini alamayınca şiddete başvurdu

 Lefkoşa’da şans oyunlarına düşkünlüğü nedeniyle oluşan borçlarını ödeyebilmek için eşine ait aracı satmaya kalkışan ancak S.Y’nin buna yanaşmaması üzerine olay çıkaran Noyan Yıldırım tutuklandı. Zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 

Duruşmada iddiaları aktaran polis, 4 Mayıs 2019 tarihinde meydana gelen ilk olayda zanlı Noyan Yıldırım’ın, şans oyunu oynaması için kendisine 2 bin 500 TL para bulamadığı gerekçesi ile kalmış olduğu apartmanın merdiven boşluğunda eşi S.Y.'yi ciddi şekilde darp ettiğini söyledi.
Polis, zanlının eşinin başına ve kulağına yumruk vurduğunu, sol bacağına da tekme atttığını belirtti. 
Soruşturmayı yürüten polis, 13 Mayıs 2019 tarihinde yaşanan ikinci olayda ise zanlının borçlarını ödemek için eşine ait aracı satabilmesi için devir kağıdına imza atmadığı gerekçesi ile S.Y.’ye WhatsApp üzerinden “Lan bak bu araba satılmasın şimdi 2 saattir bekliyor adamlar. Parçalamazsam seni benden iti yok” demek suretiyle şiddet tehdidinde bulunduğunu aktardı.Şikayet üzerine zanlının 13 Mayıs tarihinde akşam saatlerinde gözaltına alındığını kaydeden polis, TC vatandaşı olan çalışma izinli Noyan Yıldırım’ın teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, zanlının bir ayı aşmamak üzere cezaevinde hükümsüz tutuklu kalmasına emir verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.