Diyalog Gazetesi

Üç genç tutuklandı

KIBRIS

İhbar üzerine Gönyeli’de operasyon düzenleyen narkotik ekibi uyuşturucu ele geçirdi

Gönyeli’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından bir ikamette yapılan aramada yaklaşık 16 gram ağırlığında hintkeneviri olduğuna inanılan madde ile öğütücü ele geçirildi.
Operasyonda A.G. (E-19), H.S. (E-21) ve A.A.’nın (K-20) tutuklandı. Zanlılar dün uyuşturucu madde tasarrufu suçundan mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemede olguları aktaran polis, 26 Ağustos 2026 tarihinde alınan bilgi üzerine zanlıların Lefkoşa’daki ikametgâhlarında arama yapıldığını belirtti. Polis, yapılan aramada yaklaşık 16 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde uyuşturucu madde bulunduğuna inanılan bir adet öğütücü bulunduğunu kaydetti.
Zanlıların tutuklanarak soruşturma başlatıldığını belirten polis, ifadelerinde internet üzerinden tanıştıkları bir kişi aracılığıyla 330 Euro karşılığında 20 gram hintkeneviri aldıklarını ve bir kısmını içtiklerini itiraf ettiklerini aktardı.
Polis, soruşturmanın henüz yeni başladığını, ele geçirilen maddelerin nevi ve miktarının belirlenmesi amacıyla Devlet Kimya Laboratuvarı’na gönderileceğini, ayrıca aranan bir şahıs bulunduğunu ifade etti. Polis memuru, soruşturmanın yürütülebilmesi amacıyla zanlıların bir gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme talebi onayladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.