Diyalog Gazetesi

Adımlar sevimli dostlar için

MAGAZİN

Türkiye ve KKTC’den birçok ünlü, sokak hayvanlarına yardım toplayabilmek adına podyuma çıktı

Kamil HÜNERLİ
Türkiye ve KKTC’den birçok ünlü, sokak hayvanlarına destek olmak, barınak, gıda, sağlık v.b hususlarda bir nebze olsun yardım toplayabilmek adına podyuma çıktı.
Türkiye’den bu projeye destek olmak için gönüllü katkı için gelen yıldız model Serhat Kaynarpınar, ünlü dizi ve sinema oyuncusu Kubilay Güleçoğlu podyumda sokak hayvanları için yürüdü. 
Konuk ünlü isimlere KKTC moda-medya-sanat camiasının hayvan sever yıldız isimleri de eşlik etti. Gecede; ses sanatçıları İpek Amber, Demet Gencelli, Vasfiye Çakırtaş, organizatör ve modeller Pınar Wings, Vedat Esenboğa, Birsu Çelimcan, Gamze Deniz, tescilli güzel Esra Kaya, ünlü moda tasarımcısı Ali K. Yahi, Saç tasarımcısı ve performans sanatçıları Emir Kasım, Mustafa İmam, her biri alanında isim yapmış ünlü manken ve fotomodellerin katılımıyla adeta bir yıldız yağmuru yaşandı. 

Yeni projeler yolda
Fotoğraf sanatçısı ve organizatör Tan Aykol’un teşviki ve daveti ile bir araya gelen sanatçılar, bu gibi etkinliklerin devamlılığı için sıklıkla yeni projelere imza atacaklarını belirtti. 
Girne de faaliyet gösteren, Elite Butik ve Kont Valentin markalarının birbirinden şık ve gösterişli giysileri, Afrika vahşi doğasından ilham alınarak yaratılan koreografi için kullanıldı. 
Gecede Expert Hair Club’ın yetenekli saç tasarımcıları muhteşem bir görselliğe imza attılar. 
Etkinliğin yapılmasına eğlence hayatının başarılı ismi, Colosseum Club’ın işletmecisi Mustafa Öztürk de katkı verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.