Diyalog Gazetesi

Merit Royal’in farkı

MAGAZİN

Müşterinin burcuna göre masaj yağı kullanılıyor

Menekşe Şenkara

Merit Royal Spa Müdürü

Astroloji insanlık tarihi kadar eskidir, günümüzde astrolojiye tam bir bilim dalı diyemesek de ancak bu dal bilime dayanmaktadır. Tarih araştırmalarından açıkça bildiğimiz gibi bütün büyük uygarlıklar astroloji ile ilgilendiklerini açıklayan kanıtlar bırakmışlardır. Mısır, Yunan, Roma, Babil gibi uygarlıklar bunların arasındadır. 
Zodyak Yıldız haritası, her biri otuzar derece aralıklı ve toplamda 360 dereceye denk gelen on iki kısımdan oluşur bu on iki bölümün her biri Zodyak burçlarıdır. Her burcun bir diğerinden farklı olarak kendine özgü özellikleri ve etkileri bulunmaktadır. Ayrıca 12 burcun yöneticisi ve güçlü olan bir gezegeni vardır. Günümüzün imkanları ile araştırmalarını daha da genişleten astrologlar, burçların ay, mevsim, yönetici gezegenine göre onlar ile uyumlu olan, insanların enerjilerini yükselten, rahatlatan hatta bazı ufak rahatsızlıkların giderilmesinde yardımcı olan bitkiler ve taşlar kullanmaya başladılar.
Hepimizin doğduğu aya göre mevsimleri değişmektedir, Kış, ilbahar, yaz ve sonbahar. 12 burçda mevsimler ile orantılıdır. Aynı mevsimde doğmuş olsak bile, bu mevsimlerin başlangıcı, ortası ve sonu vardır. Mevsimleri başlatan burçlar ‘öncü burçlar’ mevsim ortalarındakiler ‘ sabit burçlar’, mevsimleri bitiren ayları temsil eden burçlar da’ değişken burçlar’ dır.
Tüm bu nedenlerden dolayı ve yenilikleri herzaman takip etme konusunda özen gösteren Royal SPA mız da, Burç Masaj yağlarını misafirlerimizin hizmetine sunmaya karar verdik. 12 burcun kendi kişisel özelliklerine ve doğduğu ayın mevsim başlangıcı veya sonuna göre aromatik bitkilerin karışımı ile hazırlanan, yağları masajlarımızda kullanmaya başladık.
Misafirlerimiz Royal SPA mıza geldiklerin de temsil ettikleri burcun ismini söylüyorlar ve masajları, kendilerine özel olan Burç Yağları ile yapılıyor. 12 burç için, her biri farklı olan aromatik bitki karışımları elimizde bulunmaktadır. Her burcun ihtiyacına göre hazırlanmış bu aromatik yağlar ile yapılan masaj da, misafirlerimiz farklı bir deneyim yaşıyorlar. En önemliside, vücuttaki bazı rahatsızlıklara bu yağlar ile nokta atışı yapabiliyor olmamız. Örnek vermemiz gerekirse, her bir burcun karakteristik özelliğine göre, vücudumuz da hasass ve rahatsız hissettiğimiz bölgeler olabiliyor. Duygusal, takıntılı bir burcu temsil diyorsak çoğunlukla mide rahatsızları veya aceleci, telaşlı bir burcu temsil ediyorsak genellikle baş ağrısı şikayetleri oluyor. Burç masaj yağları ile, misafirlerimiz masaj sonrası, kendilerindeki olumlu etkileri kolaylıkla algılayabiliyorlar. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.