Diyalog Gazetesi

Baf evinde hüsran yaşadı  3-4

SPOR

Güzelyurt’ta gol düellosu şeklinde geçen maçtan istediğini alarak ayrılan Lefke oldu

YER: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı.

HAKEMLER: Mehmet Sezener-Şakir Azizoğlu-Halil Erdem Canaloğlu
BAF ÜLKÜ YURDU: Erdoğan-Joseph-FEli-Lawal-Fikri(Berk Şen dk. 81)-Hüseyin(Arif dk. 60)-Mete-Azat-Hasan(İltaç dk. 78)-Mustafa-Ahmet 
LEFKE: Mehmet-Arif-Aykut-Yakup-Kaan(Semih dk.52)-Burak-Candy-Kasım-Allen-Çağrı-Yılmaz(M.Toros dk. 86) 
GOLLER: Dk. 24 (pen) ve 89 Felix, dk. 61 Mete (BAF ÜLKÜ YURDU) Dk. 5 Candy, dk. 8 ve 57 Burak, dk. 84 Yılmaz (LEFKE) 
KIRMIZI KART: Dk.45+1 Azat (BAF ÜLKÜ YURDU)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nin 24. Haftasının kapanış maçında Lefke deplasmanda 7 golün atıldığı maçta Baf Ülkü Yurdu’nu 4-3 yenerek haftayı galibiyetle kapadı.
5. dakikada gelen Lefke atağında M.Tekpınar’ın müdahale edemediği topu alan Candy ceza alanına girdi ve yerden düzgün bir vuruşla Lefke’yi deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
8. dakikada fark 2’ye çıktı. Lefke bu kez sağ taraftan Candy ile çok iyi bir top getirdi ve ceza alanına yerden gönderdi. Bu topu iyi takip eden Burak’ın bekletmeden vuruşunda top ağlara gidince Lefke skoru 2-0 yaptı.
24. dakikada fark 1’e indi. Lefke defansının arkasına atılan topta Felix topla buluştuğu anda Kaan tarafından yerde kalınca yan hakemin ikazı ile orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı yine Felix kullandı ve skoru 1-2 yaptı.
45+1’nci dakikada daha önceden sarı kartı olan Azat ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
57. dakikada Lefke’den Yılmaz’ın kullandığı serbest vuruşta 2 rakip defans oyuncusu arasından topa iyi bir kafa vuruşu yapan Burak Lefke adına skoru 1-3 yaptı.
61. dakikada M.Tekpınar’ın soldan ortasında Joseph’in göğsü ile indirdiği topa Mete çok güzel vurdu ve topu köşeden ağlara yollayarak farkı tekrar 1’e indirdi. Baf Ülkü Yurdu 2 Lefke 3 
84. dakikadaki atakta yine Candy sağ taraftan son çizgiye kadar indi. Geriye çıkardığı topu ağlara yollamakta zorlanmayan Yılmaz skoru 2-4 yapan golü attı.
89. dakikada fark tekrar 1’e indi. Baf Ülkü Yurdu’ndan Joseph’in pasında Felix topla rakip ceza alanına girdi. Rakibinin müdahalesine rağmen sert şutunda kalecinin yanından topu fileler göndererek skoru 3-4 yaptı ve maç da bu skorla sona erdi.
Bu sonuçla Lefke puanını 33’e çıkarırken Baf Ülkü Yurdu 32 puıanda kaldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.