Diyalog Gazetesi

Başarılılar ödüllerini aldı

SPOR

Diyalog Gazetesi ve İpekay Ltd. işbirliğinde düzenlenen “Nivea For Men” ödülleri sahiplerine verildi

Diyalog Gazetesi ve İpekay LTD. işbirliğinde düzenlenen “Nivea For Men” ödülleri dün düzenlenen törenle haftanın başarılılarına verildi. 
Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından 24. haftada Süper lig maçları içerisinde haftanın futbolcusu olarak seçilen Serdarlı kalecisi Çağatay Gürler, haftanın antrenörü seçilen Serdarlı Teknik Direktörü Halil Çimendağ ve haftanın hakemi seçilen Serkan Şimşek ödülünü düzenlenen törenle aldı.

Çağatay’a ödülünü Oben verdi
Serdarlı’nın zorlu mücadelesinde oldukça kritik kurtarışlara imza atan Çağatay, Çetinkaya’ya gol izni vermeyerek alınan galibiyete fazlasıyla katkı koydu. Haftanın futbolcusu seçilen Çağatay’a ödülünü Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Asbaşkanı Çelen Oben verdi. 

Şimşek Ödülü’nü Kulle’den aldı
Yeniboğaziçi ve Cihangir’in karşı karşıya geldiği ve alt sıralar adına önem taşıyan mücadelede, yardımcılarıyla iyi bir uyum sergileyen ve verdiği yerinde kararlarla oyunun kontrolünü elinde tutan Serhan Şimşek, hataya yer vermedi ve başarılı bir doksan dakika çıkardı. Serkan Şimşek’e ödülü İpekay LTD. İthalat müdür yardımcısı Mustafa Kulle tarafından verildi.

Çimendağ’a ödülünü Erdağ verdi
Serdarlı ile Çetinkaya’nın düşme hattını direkt olarak etkileyecek mücadelesine takımını çok iyi hazırlayan Halil Çimendağ, Serdarlı’nın rakibi Çetinkaya’yı mağlup etmesinde önemli bir rol oynadı. Haftanın antrenörü seçilen Çimendağ ödülünü İpekay LTD. Ticaret ve Pazarlama Müdür Yardımcısı Ayşe Erdağ’ın elinden aldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.