Diyalog Gazetesi

Başarılılar onurlandırıldı

SPOR

Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Breathe Right ödülleri verildi

Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Breathe Right ödülleri önceki gün düzenlenen törenle verildi. 
Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından 27. haftanın antrenörü seçilen Çetinkaya Teknik Direktörü Derviş Kolcu, haftanın futbolcusu seçilen Yenicami futbolcusu Ünal Kaya, haftanın genç yeteneği seçilen Merit Alsancak Yeşilova U21 futbolcusu Mejdi Direniş ve haftanın hakemi seçilen Evren Karademir ödüllerini düzenlenen törende aldı. 

Derviş Kolcu ödülünü Özler’den aldı
Takımını hedefi olmamasına rağmen lige iyi motive eden Derviş Kolcu, Gençlik Gücü maçına da takımını iyi hazırlayarak alınan galibiyetin mimarı oldu. Kolcu ödülünü İpekay Direktörü Mehmet Özler’den aldı.

Ünal Kaya elden aldı
Yenicami’de sezonun iyi ismi Ünal Kaya, başarılı performansını Küçük Kaymaklı karşısında da sürdürerek maçın adamı oldu. Ünal, Yenicami -Doğan Türk Birliği maçı için kampta olduğundan ödülünü elden aldı.

Mejdi Direniş ödülünü Tucan’dan aldı
Merit Alsancak Yeşilova’nın genç ve başarılı oyuncusu Mejdi, Girne Halk Evi maçındaki performansı ile ön plana çıkan isim oldu. Genç oyuncu ödülünü İpekay Muhasebe departman elemanı Nedime Derya Tucan’dan aldı.

Evren Karademir ödülünü Ünalmış’tan aldı
Doksan dakika boyunca yardımcıları ile uyumu oldukça iyiydi. Görev paylaşımındaki dengeyi ve saha içerisindeki verdiği kararlarla birlikte, oyuncularla olan diyaloğu da iyi koruyan Evren Karademir, yirmi yedinci hafta karşılaşmasında başarılı bir maç yönetti. Karademir’e ödülünü Diyalog Gazetesi spor yazarı Beyzade Ünalmış verdi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.