Diyalog Gazetesi

Cezası artabilir

SPOR

Bilic, UEFA talimatları gereği çok büyük ihtimalle rövanş maçında kulübede yer alamayacak

Arsenal maçının son dakikasında tribüne gönderilen Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, UEFA talimatları gereği çok büyük ihtimalle deplasmadaki mücadelede takımın başında olamayacak.
Karşılaşmanın hakemi Milorad Mazic tarafından 90+4. dakikada tribüne gönderilen Slaven Bilic, UEFA talimatları gereği çok büyük ihtimalle rövanş maçında kulübede yer alamayacak.
UEFA talimatlarına göre, Disiplin Komitesi aksi bir karar vermediği halde; bir futbolcu veya kulübede yer alan bir yetkili oyun dışına gönderildiği anda otomatik olarak bir sonraki maçta cezalı duruma düşüyor. 
 Hakemin raporuna göre Bilic'in cezasının artma ihtimali de bulunuyor.
Disiplin Komitesi'nin Biliç'in cezalı olmadığına karar vermesi içinse, Beşiktaş'ın itirazda bulunması bunun da kabul edilmesi gerekiyor.

Yorumlar (3)

Öz 3 Yıl Önce

AB’nin değerleri “Birlik, insan onuru, özgürlük, demokrasi, eşitlik, hukukun üstünlüğü ve azınlıklara mensup kişilerin hakları da dahil olmak üzere insan haklarına saygı ilkeleri “ üzerine kurulmuştur. Bu ilkeleri KKTC mi bozacak? Rumları adam ettiler, Yunanlıları adam ettiler. 150-200 bin nüfuslu bizi mi adam edemeyecekler? Sadece Barış gelsin ve askıda olan AB muktesebatı bütün Kıbrısta geçerli olsun, 5 seneye kalmaz, KKTC dünyanın sayılı ülkelerden biri haline gelir.Yeter ki gölge etmesinler, başka ihsan istemez

Öz 3 Yıl Önce

Avrupa 2.nci dünya savaşından sonra yakıldı yıkıldı. Sonra oturup anlaştılar. İnsanlık onuru üzerine, O tarihlerde Almanyaya gidenler ne yokluklar içerisinde olduklarını hatırlarlar. Sonra dışardan işçi getirip kalkındılar. Bu gün her alanda dünyanın en zengin ülkeler topluluğudur. Bu işin esası AB ilkeleridir ve AİHM dir.Yani AB giren her ülke bu ilkeler ışığında AB nin zenginliğinden yararlanır. Yakın zamanda iflas eden Yunanistan bu şekilde ayağa kalktı. Rum tarafı da. Bizde hiç bir şey olmaz demek kendi insanımıza saygısızlıktır. Düzen rayına koyulduğu zaman, bu güzel ülke 5 senede Rum tarafını yakalar ve geçer.Yolsuzluk, nepotizm, kaçakçılık yerine, açıklık, şeffaflık ve hesap verilebilirlik geçerli olan ülkelerde refah yüksektir.

Turkish power 3 Yıl Önce

Körler sağırlar birbirini ağırlar bozacının şahidi siraci ingiliz muhibinin kankasi palikarya yancisi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.